beecher Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2018 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2018 Έχω ενα Dell Inspiron 15 5000 Series (2 χρονων laptop δηλαδη) και αντιμετωπιζω εδω και κατι μηνες ενα περιεργο προβλημα. Τις περισσοτερες φορες οταν μπαινει στα Windows ολα σερνονται σε τραγικο βαθμο, για να ανοιξει πχ ενα αρχειο βιντεο μπορει και να κανει 1-2 λεπτα. Μετα οταν κανω restart ολα δια μαγειας φτιαχνουν και λειτουργει σαν να το πηρα χτες... εχω κανει uninstall οτι προγραμμα δεν χρησιμοποιω, εχω κανει defrag, εχω εγκαταστησει μεχρι και το System Mechanic για να κανει tune up, εχω απενεργοποιησει οτι προγραμμα δεν χρειαζοταν στο start up....δεν ειμαι ειδικος στους υπολογιστες οποτε στερεψα απο ιδεες. μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι συμβαινει αυτο?
Gregorypeg1000 Μάϊος 19, 2018 #2 Μάϊος 19, 2018 Δοκίμασε την επόμενη φορά που θα σου συμβεί να ανοίξεις τον task manager και να πας στο tab επιδόσεις για να δεις ποια διεργασία χρησιμοποιεί τον δίσκο.Με αυτά που περιγράφεις λογικά κάποια θα κάνει abuse τον δίσκο και θα είναι μόνιμα στο 99% disk usage.
eleozz Μάϊος 19, 2018 #3 Μάϊος 19, 2018 δοκίμασε να κλείσεις απο τις υπηρεσίες το superfetch, και τσέκαρε αν στο ξανακάνει.
beecher Ιούνιος 22, 2018 Author #4 Ιούνιος 22, 2018 για την ιστορια θα γραψω την λυση του προβληματος σε περιπτωση που το αντιμετωπισει και καποιος αλλος στο μελλον, αλλαξα το power plan απο αυτο της Dell στο απλο balanced των Windows και ολα λειτουργουν ρολοι... 2
Recommended Posts