fits79 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2018 Καλησπέρα σας. Θα ήταν δυνατόν να μου προτείνετε sites που έχουν αρκετό κόσμο και είναι μόνο για αγγελίες σαν το xe.gr. Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros32 Μάϊος 28, 2018 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2018 Ένα άλλο γνωστό ήταν το aggeliopolis.gr αλλά για άγνωστους σε εμένα λόγους, έκλεισε. Για ποιο λόγο άραγε; Είχα την εντύπωση ότι πήγαινε καλά σαν site.. είχε μια άλφα κίνηση. Από εκεί και πέρα πολύ κίνηση έχει και το car.gr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάϊος 29, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2018 Καλα αυτο το site και ανοιχτο που ηταν, ηταν γεματο προβληματα και bugs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros32 Μάϊος 29, 2018 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2018 (edited) Ναι, βασικά είχανε για χρόνια μια stable και πολύ προσεγμένη θα έλεγα, έκδοση του. Μετά κάνανε ένα μεγάλο update που προέκυψε να έχει τρομερά bugs που δεν λύθηκαν ποτέ (πχ δήλωνες την τάδε Περιοχή σου ξέρω εγώ εντός Αττικής και όταν πάταγες submit την αγγελία, αναγραφόταν ότι είσαι σε νησί των κυκλάδων ). Τους το είχα αναφέρει και μου είχαν πει να κάνω αναφορά της περιοχής μου εντός του body της αγγελίας. Anywayz... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 29, 2018 από petros32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts