skepasti21 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2018 Χαιρετώ τους απανταχού GURU. Αντιμετωπίζω μια αρκετά στεναχωρη κατασταση σε ενα συστημα με windows 7 32-bit. Σε καθε εισοδo σε περιβάλλον windows , εμφανιζονται καποια παραθυρα απο το πουθενα, την πρωτη φορα που τα ειδα αμεσως πηγε το μυαλο μου σε ΄΄βρωμητσες΄΄ .Και πραγματι στην διαχειρηση εργασιων εντοπισα καποιες αγνωστες και παραξενες ΄΄διεργασίες΄΄ που κανουν μπαμ οτι κατι τρυποσε στο συστημα. Αφου επελεξα μια εξ αυτων και πατωντας δεξι κλικ, πατησα ΄΄ανοιγμα θεσης αρχειου΄΄ και με πεταξε στην διαδρομη " C:\Users\steli\AppData" και μεχρι εκει, δεν βλεπω καποια απο τις παραξενες διεργασίες. Εχω εγκατεστημενο το Nod32 ενημερωμενο και Malwarebytes και τα 2 ενημερωμενα χειροκινητα μιας και δεν υπαρχει η δυνατοτητα δυνδεσης στο INTERNET.Κανενα δεν μπορει να βρει κατι και αυτα συνεχιζουν να εμφανιζονται καθε φορα που ανοιγει o Η/Υ. Για το malwarebytes βεβαια δεν ξερω αν εχει ενημερωθει σιγουρα μιας απλα ακολουθησα αυτον εδω τον τροπο. Παρακαλω πειτε μου πως μπορω να απαλλαγω απο αυτα απαίσια φρικτά ζωύφια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 18, 2018 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2018 Δες στο msconfig στην καρτέλα startup τι έχει εκεί.. Επίσης κανε show hidden/system files απ' τα folder options να δεις αν εμφανιστούν τα αρχεία στο appdata Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Μάϊος 19, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2018 Το είχα δοκιμάσει το show hidden αλλά δεν εμφάνισε κάτι, στο Msconfig το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βρω τις διεργασίες που αρχίζουν ,αν υπάρχει κάτι βέβαια, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να βγουν από το σύστημα? Δες στο msconfig στην καρτέλα startup τι έχει εκεί.. Επίσης κανε show hidden/system files απ' τα folder options να δεις αν εμφανιστούν τα αρχεία στο appdataΣτάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathisp Μάϊος 19, 2018 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2018 εγώ θα δοκίμαζα και scan με το malwarebytes σε safe mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Μάϊος 20, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2018 21 hours ago, stathisp said: εγώ θα δοκίμαζα και scan με το malwarebytes σε safe mode ισχυει ο χειροκινητος τροπος ενημερωσης? Μηπως το εχεις δοκιμασει? Ο λόγος που ρωταω ειναι οτι με τον τροπο που ειπα πριν , δεν φαινεται καπου σιγουρα οτι εχει ΄΄παρει΄΄ τις ενημερωσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathisp Μάϊος 21, 2018 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2018 δεν έχω δοκιμάσει ποτε και δεν γνωρίζω να σου απαντήσω δυστυχώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πέρης Αύγουστος 16, 2018 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2018 Τα Windows 7 δεν είναι πια τόσο ασφαλή. Εάν ο υπολογιστής σου χτυπηθεί μια φορά, όσο και να τον καθαρίσεις δεν καθαρίζεται. Επανεγκατάσταση είναι η μόνο κάπως ασφαλή λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 16, 2018 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2018 https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Αύγουστος 17, 2018 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2018 πριν 8 ώρες, το μέλος Πέρης έγραψε: Τα Windows 7 δεν είναι πια τόσο ασφαλή. Εάν ο υπολογιστής σου χτυπηθεί μια φορά, όσο και να τον καθαρίσεις δεν καθαρίζεται. Επανεγκατάσταση είναι η μόνο κάπως ασφαλή λύση. ναι, αλλα ειναι τα πιο σταθερα....... @skepasti21 το NOD32 -προσωπικα- δεν το εχω και σε τοσο υποληψη. βαλε και κανενα αλλο και δοκιμασε να σκαναρεις. μπορει κατι που δεν βρισκει το ενα, να το βρει το αλλο. δοκιμασε τα δωρεαν Avira - AVG - Bitdefender, κλπ. και οπωσδηποτε το Spybot....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Αύγουστος 17, 2018 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2018 Ούτε εγώ ,μη σου πω ότι το απεχθάνομαι κιόλας αλλά ειμαι υποχρεωμένος να το χρησιμοποιώ. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πέρης Σεπτέμβριος 29, 2018 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2018 On 17/8/2018 at 8:58 ΠΜ, το μέλος cabdik έγραψε: ναι, αλλα ειναι τα πιο σταθερα....... Νομίζω πως ούτε αυτό είναι αλήθεια πλέον. Τους πήρε αρκετό καιρό αλλά τα ισιώσανε τα δεκάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 29, 2018 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2018 Νομίζω πως ούτε αυτό είναι αλήθεια πλέον. Τους πήρε αρκετό καιρό αλλά τα ισιώσανε τα δεκάριαΔεν ξερω αν εστρωσαν για τους υπολοιπους, αλλα εγω ακομα δεν.......!!!!Εχω κανει ισαμε 10 φορες φορματ φετος.......!!! Και παλι χτυπησανε και ειμαι με τα 7αρια....Στάλθηκε από το CW-Hi8-super μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts