Jump to content

Πρόγραμμα για κατέβασμα Site

totally_wired

Recommended Posts

σαν γνησιος dial-up-ας ειχα δοκιμασει( παλαιοτερα να κατεβασω ολοκληρα sites και να τα ξεφυλλιζω off-line) με το getleft και το Website Extractor 7.80(freeware και τα δυο) αλλα γενικα δεν εμεινα ευχαριστημενος....μισες δουλειες κανουνε...για να δοκιμασουμε και αυτα που μας προτειναν τα παιδια!:)

εσείς που έχετε αυτά τα προγράμματα μπορείτε να κατεβάσετε αυτήν τη σελίδα και όλα τα λινκ σε ένα μόνο επίπεδο που περιέχει? Δηλαδή κατεβάζετε την σελίδα αλλά και όλες τις σελίδες στις οποίες έχει λινκ χωρίς να σας ενδιαφέρουν τα Links αυτών των σελίδων...

Η σελίδα είναι αυτή ...http://www.kithara.vu/index.php?cmd=ci&cre=malamas+szkratgs

Αν μπορέσετε και κατεβάσετε έστω και μία ταμπλάτουρα διακόψτε το και πείτε μου με ποιό πρόγραμμα το κάνατε. Εγώ έχω προσπαθήσει πολλές φορές με διάφορα προγράμματα αλλά δεν κατάφερα τίποτα!.-

Αρχική απάντηση από kagelar34

εσείς που έχετε αυτά τα προγράμματα μπορείτε να κατεβάσετε αυτήν τη σελίδα και όλα τα λινκ σε ένα μόνο επίπεδο που περιέχει? Δηλαδή κατεβάζετε την σελίδα αλλά και όλες τις σελίδες στις οποίες έχει λινκ χωρίς να σας ενδιαφέρουν τα Links αυτών των σελίδων...

Η σελίδα είναι αυτή ...http://www.kithara.vu/index.php?cmd=ci&cre=malamas+szkratgs

Αν μπορέσετε και κατεβάσετε έστω και μία ταμπλάτουρα διακόψτε το και πείτε μου με ποιό πρόγραμμα το κάνατε. Εγώ έχω προσπαθήσει πολλές φορές με διάφορα προγράμματα αλλά δεν κατάφερα τίποτα!.-

Επιλέγεις το βάθος του downloading

Τα έχω κάνει αυτά αλλά και μάλιστα και με το teleport pro αλλά δεν γίνεται να δεις τις σελίδες που έχουν μέσα τις ταμπλατούρες.Μπορέσατε να δείτε έστω και μια ταμπλατούρα offline από λινκ της σελίδας που έδωσα?Και γω βάθος 1 έβαζα γιατί τόσο θέλω αλλά δεν παίζει!

Δοκίμασε 2 η 3 exporation depth και στο "starting address properties" check την 3η επιλογή (URLs on XXXXX.com or within the path of links to other servers)

Γενικά τα web spiders έχουν πρόβλημα με τα php,αλλά αυτός δεν είναι ο κανόνας. Έχω ripαρει και τέτοια, απλώς δίνοντας άλλες παραμέτρους στο exploration.

Αρχική απάντηση από kagelar34 [Χθες, στις 00:50]

Και γω το offline Explorer σου προτίνω.

Πάντως αν έχεις πρόβλημα και δεν κατεβαίνει το site στον δίσκο σου, δεν νομίζω να φταίνε τα προγράμματα. Απ'οτι είδα το site είναι στημένο σε php, που σημαίνει οτι αυτά που βλέπεις φτιάχνονται δυναμικά την ώρα που τα ζητάς παίρνοντας τα δεδομένα απο βάση δεδομένων την οποία με τίποτα δε θα μπορέσεις να την κατεβάσεις.

Ουσιαστικά δεν υπάρχουν σελίδες που περιέχουν αυτά που θέλεις να σώσεις στον δίσκο σου. Αν δείς όλες οι σελίδες βασίζονται σε μια, την /ss.php η οποία ανάλογα με τις παραμέτρους που πέρνει μετα, δείχνει και το ανάλογο τραγούδι, τραβόντας πάντα τα δεδομένα απο μια βάση.

Αυτά τα προγράμματα που κατέβαζουν ολόκληρα sites ουσιαστικα κατέβαζουν τα αρχεία που υπάρχουν στον server ( και όχι αυτα που τελικα βλέπεις εσυ στον browser σου) και στην περίπτωση δυναμικού site αν δεν έχεις και την βάση δεδομένων δεν θα κάνεις τίποτα.

Τέσπα πολύ μπλα μπλα:o

Εγώ σου προτίνω αν θέλεις να κρατήσεις τις σελίδες όπως είναι, να τις ανοίγεις μια μια και να κάνεις View>Page Source και μετά να σώζεις τον κώδικα με κατάληξη .htm

Έτσι θα μαζέψεις ξεχωριστά αρχεία για το κάθε τραγούδι.....

Αρχική απάντηση από mefistofelis

Offline explorer και απο μενα.

Sorry για το off topic αλλα ειναι παρανομο να κατεβαζεις ενα σαιτ ολοκληρο?

Όσο παράνομο είναι να είσαι στο περίπτερο και να διαβάζεις την εφημερίδα μέχρι που σε κάποια φάση την αγοράζεις.

Αρχική απάντηση από sotosx

Και γω το offline Explorer σου προτίνω.

Πάντως αν έχεις πρόβλημα και δεν κατεβαίνει το site στον δίσκο σου, δεν νομίζω να φταίνε τα προγράμματα. Απ'οτι είδα το site είναι στημένο σε php, που σημαίνει οτι αυτά που βλέπεις φτιάχνονται δυναμικά την ώρα που τα ζητάς παίρνοντας τα δεδομένα απο βάση δεδομένων την οποία με τίποτα δε θα μπορέσεις να την κατεβάσεις.

Ουσιαστικά δεν υπάρχουν σελίδες που περιέχουν αυτά που θέλεις να σώσεις στον δίσκο σου. Αν δείς όλες οι σελίδες βασίζονται σε μια, την /ss.php η οποία ανάλογα με τις παραμέτρους που πέρνει μετα, δείχνει και το ανάλογο τραγούδι, τραβόντας πάντα τα δεδομένα απο μια βάση.

Αυτά τα προγράμματα που κατέβαζουν ολόκληρα sites ουσιαστικα κατέβαζουν τα αρχεία που υπάρχουν στον server ( και όχι αυτα που τελικα βλέπεις εσυ στον browser σου) και στην περίπτωση δυναμικού site αν δεν έχεις και την βάση δεδομένων δεν θα κάνεις τίποτα.

Τέσπα πολύ μπλα μπλα:o

Εγώ σου προτίνω αν θέλεις να κρατήσεις τις σελίδες όπως είναι, να τις ανοίγεις μια μια και να κάνεις View>Page Source και μετά να σώζεις τον κώδικα με κατάληξη .htm

Έτσι θα μαζέψεις ξεχωριστά αρχεία για το κάθε τραγούδι.....

Kανονιικά αυτά τα προγράμματα θα έπρεπε να κάνουν κανονικό browsing μέσα στο Site και όχι να κατεβάζουν κάθε λινκ τους.Έππρεπε να συμπεριφέρονται ακριβώς όπως ο browser.

To ωραίο μάλιστα είναι ότι κάτι τέτοια site που δεν κατέβαιναν με κανένα πρόγραμμα πήγα στον IE και τα κατέβασα σαν Favorites(make available offline) αλλά δεν βρήκα με καμία παναγία που σώζονται.Αν βρείτε πείτε καθώς ο ΙΕ είναι ο κaλύτερος Offline explorer

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.