nickstamat Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2005 Παιδιά, θέλω να συνδέσω το PlayStation 2 στο PC, ώστε να βλέπω εικόνα στην οθόνη και να ακούω ήχο από τα ηχεία μου. Πώς θα το κάνω αυτό;Βρήκα μια προσωρινή λύση:Συνέδεσα το καλώδιο του VIDEO (κίτρινο) στο Video-In της κάρτας τηλεόρασης και τα δύο καλώδια ήχου (κόκκινο και άσπρο) στο Line-In της κάρτας ήχου (με ειδικό αντάπτορα). Έτσι βλέπω την εικόνα μέσω του προγράμματος τηλεόρασης, του πολύ καλού WinTV 2000 της Hauppauge!Δεν με ικανοποίησε όμως η ποιότητα της εικόνας και σκέφτηκα να το συνδέσω στο S-VIDEO της κάρτας γραφικών. Η κάρτα έχει ένα εξάρτημα που συνδέεται στο S-VIDEO και βγάζει 2 εισόδους και 2 εξόδους (VIVO λέγεται νομίζω). Το συνέδεσα κανονικά, αλλά χρειάζομαι και κάποιο ειδικό πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά.Το CD της κάρτας γραφικών έχει μέσα WDM Capture Drivers, InterVideo WinDVB και διάφορα άλλα, όμως δεν ξέρω αν είναι κάποιο από αυτά. Καμιά βοήθεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Απρίλιος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Ποιο PlayStation 2 ρε; Χε, χε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Το InterVideo WinDVR αν το έχει κανει για αυτη τι δουλειά .. Κατέβασε το WIN DVR3 ειναι πολύ καλό . .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από ATi Ποιο PlayStation 2 ρε; Χε, χε! Αυτο της SONY....:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Απρίλιος 12, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Ε καλά μην του το καταστρέψουμε το thread, δεν εννοούσα αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 12, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από ATi [Σήμερα, στις 17:28] Ποιο PlayStation 2 ρε; Χε, χε! Το δικό σου!!! :hehe: Έπρεπε να γράψω "το PlayStation 2 του ATi"... Ξέρει κανείς κανένα άλλο πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά πριν πάω να κατεβάσω το WinDVR;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 12, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Με το winDVR 3 Μπορεις να δεις και να ακουσεις αλλα και να κάνεις Capture.Για μένα ειναι το καλύτερο ,εχω δοκιμάσει πολλα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 12, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 OK, LordOfRings! Το πρόγραμμα το έχεις δοκιμάσει στην FX5700 που έχεις στην υπογραφή σου; Αν ναι, τότε λογικά θα δουλεύει και στην δικιά μου. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 ναι ρε .. η 5700 που εχω εχει video in .. οτι θες πές Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 13, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 ΑΜΑΝ !!! Τώρα είδα ότι είναι 14 ΜΒ το WinDVR! Πώς θα το κατεβάσω αυτό με 56k;;; :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Απρίλιος 13, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Εγώ έχω κατεβάσει 3 CD του FreeBSD με την 56k και εσύ ανυσυχείς για 14MB?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 13, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat ΑΜΑΝ !!! Τώρα είδα ότι είναι 14 ΜΒ το WinDVR! Πώς θα το κατεβάσω αυτό με 56k;;; :cry: Υπομονή να έχεις και θα κατεβεί .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 13, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 OK, μόλις τέλειωσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 14, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Χρειάστηκε να κατεβάσω και τους WDM Drivers από τη NVIDIA, γιατί στη λίστα των συσκευών μου εμφάνιζε μόνο την τηλεόραση. Τώρα πια έχει και "nVidia WDM Video Capture (universal)". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.