Κοπρίτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2005 Ξερει κανεις κατοχος Musketeer 1ή 2, εαν οι στρογγυλοι δεικτες ανοιγουν ωστε να επεμβουμε στο φοντο τους? Απο μπροστα φανταζομαι οτι τα τζαμακια θα ειναι φιξαρισμενα,αλλα απο την πισω πλευρα υπαρχει δυνατοτητα επεμβασης?
magicman Απρίλιος 12, 2005 #2 Απρίλιος 12, 2005 εγω το εχω, ετσι οπως το βλεπω απο μπροστα δεν νομιζω, μπορει να γινει καμια ζημια να βγει και να μην μπαινει μετα. απο πανω μερια της συσκευης ομως μπορεις να το ξεβιδωσεις και λογικα απο κει θα μπορεις κατι να ''πειραξεις'' κοπριτη παλι κανα καινουριο mod σκεφτεσαι ????
bibis1416003194 Απρίλιος 14, 2005 #3 Απρίλιος 14, 2005 εγώ άνοιξα τη συσκευή και διαχωριζεται το μπροστινό μέρος με το υπόλοιπο! δεν είμαι σίγουρος όμως ότι δεν μπορεις να επέμβεις σε αυτά! δεν το πρόσεξα και πολύ! πάντως θυμάμαι ότι όταν βγάλεις το καπάκι δεν φαίνεται το μπροστινό μέρος! Παρεπιπτόντως εμένα σήμερα μου χάλασε το musketeer 1 χωρίς να κάνω τίποτα! άνοιξα το pc και δε δούλευε! το έχω από τον αύγουστο και θα το πάω πίσω!
magicman Απρίλιος 15, 2005 #4 Απρίλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από bibis [Σήμερα, στις 02:34] εγώ άνοιξα τη συσκευή και διαχωριζεται το μπροστινό μέρος με το υπόλοιπο! δεν είμαι σίγουρος όμως ότι δεν μπορεις να επέμβεις σε αυτά! δεν το πρόσεξα και πολύ! πάντως θυμάμαι ότι όταν βγάλεις το καπάκι δεν φαίνεται το μπροστινό μέρος! Παρεπιπτόντως εμένα σήμερα μου χάλασε το musketeer 1 χωρίς να κάνω τίποτα! άνοιξα το pc και δε δούλευε! το έχω από τον αύγουστο και θα το πάω πίσω! Τι ακριβως επαθε ? :...:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.