mixalikopoulos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2018 γεια σας θελω να κανω μια ερωτηση οι 970 pro ssd και 960 pro. μπορουνε να πανε μητρικες που δεν υποστηριζουν το πρωτοκολλο Μ2? και αν υπαρχει καπιος ανταπτορας για να μπορουν να συνδεθουν σε μητρικες που δεν υποστηριζουν το Μ2?? υπαρχουν ανταπτορες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 13, 2018 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2018 Υπάρχουν αλλά ανάλογα το πόσο παλιά είναι η μητρική, ενδέχεται να μην μπορείς να εκκινήσεις τα Windows από αυτούς. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalikopoulos Μάϊος 13, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2018 (edited) στην asus z87 deluxe γινετε να μπει ανταπτορας και να γινει σωστη εκκινηση? μπορεις να μου προτεινεις καπιον ανταπτορα? για την asus z87 deluxe? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 13, 2018 από mixalikopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Μάϊος 13, 2018 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2018 γενικά κάθε μητρική είναι διαφορετική αλλά μερικές ιδέες για z87 ίσως σου δώσει αυτό τo guide απο άλλο sitehttps://www.hwbox.gr/guides/41341-guide-nvme-ssd-z87-csm.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalikopoulos Μάϊος 13, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2018 (edited) τον διαβασα οποτε γινετε σωστα? πιον ανταπτορα μου προτεινετε να παρω ? και απο που μπορω να τον αγορασω? το τελευταιο update για την asus z87 delyxe εινε αυτο. https://www.asus.com/us/Motherboards/Z87DELUXE/HelpDesk_BIOS/ εινε του 2014 Έγινε επεξεργασία Μάϊος 13, 2018 από mixalikopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalikopoulos Μάϊος 13, 2018 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2018 υπαρχει καπιο τελευταιο update για την asus z87 delyxe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Μάϊος 13, 2018 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2018 8 hours ago, mixalikopoulos said: τον διαβασα οποτε γινετε σωστα? πιον ανταπτορα μου προτεινετε να παρω ? και απο που μπορω να τον αγορασω? αυτό έγινε σε μια asrock που σε δεδομένη έκδοση είχαν "add nvme support" γενικά το πιο εύκολο θα ήταν ενα email στην asus αν υποστηρίζει η μητρική σου nvme boot και απο ποια έκδοση και μετά διαφορετικά νομίζω πως o 950pro είχε εξτρα legacy option rom κάτι που σημαίνει ότι λογικά περνάς δίχως θέμα windows αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalikopoulos Μάϊος 19, 2018 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2018 (edited) οι 970 pro ssd του 1 τΒ εχουν ερθει στην ελλαδα?? η ακομα εινε σε αναμονη? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 19, 2018 από mixalikopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts