mixalikopoulos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2018 Γεια σας,,χρησιμοποιει κανενας το corsair κ70 lux?> πληκτρολογιο εχω καπιο προβλημα σχετικα με τον φωτισμο και θελω να με βοηθησετε?? γιατι νομιζω οτι εχει γινει καπιο βραχυκυκλωμα με τα φωτακια απλα δεν γνωριζω αν οντως εινε προβλημα και θα ειθελα να με βοηθησετε σας παρακαλω απλα εχω βαλει ενα προφil στο Corsair Utility Engine 2 'Subtle is beautiful 2' cue2 profile for K70 LUX RGB and RGB Strafe και οταν φωτιζοντε τα κουμπια αναβοσβηνουν πολυ απότομα ,, κανουν καπια πραγματα παρα πολυ περιεργα απλα δεν γνωριζω αν αυτο εινε προβλημα απο το Corsair Utility Engine 2 η απο το προφιλ. μπορειτε να με βοηθησετε?? αλλα ουτε νερο το εχω ριξει αλλα ουτε το εχω κτυπησει.. το πληκτρολογιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Μάϊος 13, 2018 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2018 Δοκίμασε ένα διαφορετικό προφίλ να δεις αν συμπεριφέρεται όπως θα έπρεπε. Αν συνεχίσει τα περίεργα, δοκίμασε ένα reset to factory defaults. Αν αποτύχει και αυτό ζήτα RMA αν και πιστεύω οτι θα είναι κάτι με το συγκεκριμένο προφίλ που έχεις επιλέξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalikopoulos Μάϊος 13, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2018 (edited) το reset to factory defaults. πως το κανω?? απο που?? πως να ζητησω RMA ?? βασικα τι εινε το RMA ? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 13, 2018 από mixalikopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Μάϊος 13, 2018 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2018 Στο software που εγκαθιστάς όταν συνδέσεις το keyboard υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις reset. Απο εκει και περα το RMA είναι η διαδικασία επιστροφής ελαττωματικού προιόντος στην corsair για αντικατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalikopoulos Μάϊος 13, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2018 (edited) εκανα reset και πάλι το ιδιο κανει αλλα ομως η εγγυηση εχει περασει/ αν ανεβασω καπιο video απο το προβλημα που εχω μπορειτε να δειτε αν οντως εχει καπιο προβλημα/?? κοιτα να δεις οταν βαζω ενα προφιλ απλό χωρις πολλα χρωματα πχ βαζω ενα με ενα χρωμα.. δεν μου το κανει αυτο.. αλλα θυμαμε οταν εβαζα το beautiful 2' cue2 δεν μου το εκανε αυτο μηπως φταιει το νεο corsair unity ?? το προγραμμα ? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 13, 2018 από mixalikopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalikopoulos Μάϊος 13, 2018 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2018 (edited) τελικα αν σου πω πιο εκανε ολο αυτο το προβλημα ..το εκανε η νεα εκδοση του corsair unity και κατεβασα την προηγουμενη εκδοση και τωρα δεν το κανει.. τωρα θελω να κανω μια ερωτηση για να καθαρισω το πληκτρολογιο μου απο βρωμιες και σκονες τι υλικα χρειαζομε./.?? πρεπει δηλάδη να βγαλώ ολα τα κουμπια?? απλα μπορειτε να μου πειτε τι υλικα χρειαζομε?? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 13, 2018 από mixalikopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harrisxr650 Μάϊος 14, 2018 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2018 https://www.skroutz.gr/s/6257276/TNT-BL500.html και ενα πινελο ισως Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalikopoulos Μάϊος 14, 2018 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2018 για να βγαλω τα κουμπια υπαρχει καπιο εργαλέιο??που θα μπορουσες να μου προτεινεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Μάϊος 14, 2018 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2018 Key remover Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalikopoulos Μάϊος 14, 2018 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2018 οποτε για υλικα καθαρισμου πληκτρολογιου χρειαζομε εναν φυσυτηρα ,,https://www.skroutz.gr/s/6257276/TNT-BL500.html ενα Key remover , ενα πινελο και τι αλλο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts