Jump to content

Συμβουλή

johnnymous

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Johnnymous

εγω αυτο θα πάρω απο το πλαίσιο τελικά NEC ND3520 (retail)

τι είναι η retail έκδοση

Retail είναι η συσκευασία σε κουτάκι μαζί με εγχειρίδιο, βίδες καλώδια, sw και λοιπά μπιχλιμπίδια. Bulk είναι σε σακουλάκι και καμιά φορά με κανένα CD ή στοιχειώδες manual...

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 23:21]

Ε ρε τσιγκουνιά που τους έχει πιάσει τελευταία!

Δε με πολυένοιαζε κιόλας γιατί είχα ήδη το Nero,αλλά τι να πει κανείς...

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις( ;;; )

Μου κάνει εντύπωση πόσοι προτείνουν "nec δαγκωτό", έχετε δοκιμάσει και τίποτα άλλο; Ο άνθρωπος θέλει να κάνει και backup σε προστατευμένα cd, το nec δε κάνει καλά για τη δουλειά. Το έχω, το ξέρω. Επίσης έχει τσεκάρει κανείς χρόνους εγγραφής, ας μη μιλήσω καν για scan λαθών. Καλό burner, κορυφαίο value for money το nec αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Υπάρχουν και άλλα, διαφορετικά burner. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες.

Αρχική απάντηση από chroma

Μου κάνει εντύπωση πόσοι προτείνουν "nec δαγκωτό", έχετε δοκιμάσει και τίποτα άλλο; Ο άνθρωπος θέλει να κάνει και backup σε προστατευμένα cd, το nec δε κάνει καλά για τη δουλειά. Το έχω, το ξέρω. Επίσης έχει τσεκάρει κανείς χρόνους εγγραφής, ας μη μιλήσω καν για scan λαθών. Καλό burner, κορυφαίο value for money το nec αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Υπάρχουν και άλλα, διαφορετικά burner. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες.

:worship: :worship: :worship: :worship:

Καλό το ΝΕC δεν αντιλέγω, αλλά το LG 4163B είναι φοβερό - αξιόπιστο - ποιοτικό - ολοκληρωμένο αφού υποστηρίζει σχεδόν τα πάντα και είναι αρκετά ποιό γρήγορο από το ΝEC...

Eπίσης είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αθόρυβο το άτιμο και πολύ όμορφο.... Χρειάζονται παραπάνω λόγοι για την αγορά του ?????

Αρχική απάντηση από Johnnymous [Σήμερα, στις 07:17]

άκουσα ότι κάτι παίζει με το dvd-ram και τρώει κολλήματα...

είχε ένα προηγούμενο μοντέλο ένας φίλος μου και του τα είχε κάνει σκατ.........

Δεν ξέρω τι ίσχυε παλαιότερα αλλά με το 4163Β όλα τα DVD RAM που έγραψα όλα πήγαν ρολόϊ... :T:

Εξάλλου το LG είναι για τα DVD - RAM είναι μονόδρομος σε σχέση με το NEC.... ;)

Αρχική απάντηση από Johnnymous [Σήμερα, στις 07:27]

ααα και κάτι άλλο στο παλίο αυτό που έγεγα πρίν, του φίλου μου, είχε και απετείσεις δλδ

πεντιουμ 1,2 και 128 ραμ νομίζω...΄

ελα που εγώ έχω εναν πεντιουμ 3 στα 800

Βρε άσε τώρα τις δικαιολογίες και χτύπα το LG 4163B εφόσον θέλεις Backup (DVD-RAM) και δε θα μετανοιώσεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.