Makis Hourdakis Απρίλιος 12, 2005 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Johnnymous εγω αυτο θα πάρω απο το πλαίσιο τελικά NEC ND3520 (retail)τι είναι η retail έκδοση Retail είναι η συσκευασία σε κουτάκι μαζί με εγχειρίδιο, βίδες καλώδια, sw και λοιπά μπιχλιμπίδια. Bulk είναι σε σακουλάκι και καμιά φορά με κανένα CD ή στοιχειώδες manual... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Απρίλιος 12, 2005 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από gtr_84 [Σήμερα, στις 23:14] Ηταν retail και δεν ειχε μεσα software? Ακριβώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 12, 2005 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Με πρόλαβαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 12, 2005 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από daospi Ακριβώς... Ε ρε τσιγκουνιά που τους έχει πιάσει τελευταία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 12, 2005 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 LG 4163 τεληκά μου άρεσε περησότερο από το nec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 12, 2005 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Ε ρε τσιγκουνιά που τους έχει πιάσει τελευταία! Να 'ναι καλα τα p2p Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Απρίλιος 12, 2005 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 23:21] Ε ρε τσιγκουνιά που τους έχει πιάσει τελευταία! Δε με πολυένοιαζε κιόλας γιατί είχα ήδη το Nero,αλλά τι να πει κανείς...Ό,τι πληρώνεις παίρνεις( ;;; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 12, 2005 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από gtr_84 Να 'ναι καλα τα p2p Ξαναπέστο. Συν τοις άλλοις το CD που είχε μεσα το NEC είχε μόνο το Nero express και κάτι άλλα. Το Burning rom δεν το είχε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 12, 2005 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos NEC 3520A....Και υπαρχουν πολλαααααα firmwares !!! Αρχική απάντηση από K.K Συμφωνώ. και εγω μαζι τους ειναι πολυ καλο αξιοπιστο και φτινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 12, 2005 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Μου κάνει εντύπωση πόσοι προτείνουν "nec δαγκωτό", έχετε δοκιμάσει και τίποτα άλλο; Ο άνθρωπος θέλει να κάνει και backup σε προστατευμένα cd, το nec δε κάνει καλά για τη δουλειά. Το έχω, το ξέρω. Επίσης έχει τσεκάρει κανείς χρόνους εγγραφής, ας μη μιλήσω καν για scan λαθών. Καλό burner, κορυφαίο value for money το nec αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Υπάρχουν και άλλα, διαφορετικά burner. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 12, 2005 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Αν και δεν έχω θα έλεγα NEC γιατί απλούστατα User Support Rulessss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 13, 2005 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Καλό θα είναι να ψάχνεις αρκετά πριν αγοράσεις κάτι. Ένας φίλος αγόρασε ένα 3520 εχτές και σήμερα μου λέει το πουλάει. Δεν υποστηρίζει Mt Rainier... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Απρίλιος 13, 2005 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Μου κάνει εντύπωση πόσοι προτείνουν "nec δαγκωτό", έχετε δοκιμάσει και τίποτα άλλο; Ο άνθρωπος θέλει να κάνει και backup σε προστατευμένα cd, το nec δε κάνει καλά για τη δουλειά. Το έχω, το ξέρω. Επίσης έχει τσεκάρει κανείς χρόνους εγγραφής, ας μη μιλήσω καν για scan λαθών. Καλό burner, κορυφαίο value for money το nec αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Υπάρχουν και άλλα, διαφορετικά burner. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες. :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Απρίλιος 13, 2005 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer Αν και δεν έχω θα έλεγα NEC γιατί απλούστατα User Support Rulessss Πού το είδες το user support; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Απρίλιος 13, 2005 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Καλό το ΝΕC δεν αντιλέγω, αλλά το LG 4163B είναι φοβερό - αξιόπιστο - ποιοτικό - ολοκληρωμένο αφού υποστηρίζει σχεδόν τα πάντα και είναι αρκετά ποιό γρήγορο από το ΝEC... Eπίσης είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αθόρυβο το άτιμο και πολύ όμορφο.... Χρειάζονται παραπάνω λόγοι για την αγορά του ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Απρίλιος 13, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 άκουσα ότι κάτι παίζει με το dvd-ram και τρώει κολλήματα...είχε ένα προηγούμενο μοντέλο ένας φίλος μου και του τα είχε κάνει σκατ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Απρίλιος 13, 2005 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Johnnymous [Σήμερα, στις 07:17] άκουσα ότι κάτι παίζει με το dvd-ram και τρώει κολλήματα... είχε ένα προηγούμενο μοντέλο ένας φίλος μου και του τα είχε κάνει σκατ......... Δεν ξέρω τι ίσχυε παλαιότερα αλλά με το 4163Β όλα τα DVD RAM που έγραψα όλα πήγαν ρολόϊ... Εξάλλου το LG είναι για τα DVD - RAM είναι μονόδρομος σε σχέση με το NEC.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Απρίλιος 13, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 ααα και κάτι άλλο στο παλίο αυτό που έγεγα πρίν, του φίλου μου, είχε και απετείσεις δλδπεντιουμ 1,2 και 128 ραμ νομίζω...΄ελα που εγώ έχω εναν πεντιουμ 3 στα 800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Απρίλιος 13, 2005 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Johnnymous [Σήμερα, στις 07:27] ααα και κάτι άλλο στο παλίο αυτό που έγεγα πρίν, του φίλου μου, είχε και απετείσεις δλδπεντιουμ 1,2 και 128 ραμ νομίζω...΄ελα που εγώ έχω εναν πεντιουμ 3 στα 800 Βρε άσε τώρα τις δικαιολογίες και χτύπα το LG 4163B εφόσον θέλεις Backup (DVD-RAM) και δε θα μετανοιώσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Απρίλιος 13, 2005 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 επειδη και εγω το ψαχνω, πολυ καλα λογια εχω διαβασει και για το BenQ 1620το εχει δοκιμασει κανεις? γνωμες/σχολια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.