GeorgeVasil Μάϊος 7, 2018 #101 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2018 26 minutes ago, GoMaR said: Λοιπον νεα δεδομενα. Μπλε οθονη δεν εχω ακομα, αλλα εχουμε εντοπισει σιγουρα εναν υπευθυνο που σιγουρα ευθυνεται για πολλα προβληματα. Μαντεψτε. CAM SOFTWARE Απο οτι φαινεται και με την παλιοτερη εκδοση (εχω δοκιμασει 3 συνολο-ολα τα ιδιο) δεν διορθωνει τπτ. Εκανα PSU test με το OCCT. Στην περιπτωση με το CAM ανοιχτο, εκτος απο τα freezes εχω και μαυρισματα στην οθονη.. Τωρα αν ευθυνεται το προγραμμα αυτο για τις μπλε οθονες, δε το ξερω. Πολυ πιθανον. Το σιγουρο ειναι οτι στην αρχη δεν ειχα. Ισως η τελευταια εκδοση να την εχουν κανει ακομα χειροτερα και να τα ξεσκιζει ολα. Θα δουμε στη πορεια πως θα παει.. Ερωτηση.. ΤΩΡΑ τι κανουμε; να το αφησω χωρις προφιλ;; Εφαγε unistall εννοειται και παιζει στα minimum.71C παει μαξ ο επεξεργαστης με room temp 25C Υ.Γ λολ τωρα ειδα τα διαφορετικα χρωματα στα fonts αφου σου ποσταρα εναλλακτικές του CAM γιατι δεν δοκιμαζεις αυτες?:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 7, 2018 Author #102 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2018 1 minute ago, GeorgeVasil said: αφου σου ποσταρα εναλλακτικές του CAM γιατι δεν δοκιμαζεις αυτες?:P εχω δοκιμασει μια να δω πως ειναι, αλλα νομιζω θελουν δυο προγραμματα ανοιχτα. Θα τις μελετησω αργοτερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 7, 2018 #103 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2018 On 5/6/2018 at 12:47 AM, ARMAGEDDON said: πούλα την κράκεν να βγάλεις και κέρδος 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 8, 2018 Author #104 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2018 12 hours ago, GeorgeVasil said: αφου σου ποσταρα εναλλακτικές του CAM γιατι δεν δοκιμαζεις αυτες?:P Δε δουλευουν για την kraken X62.. Αλλα για το grid.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 8, 2018 #105 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2018 1 hour ago, GoMaR said: Δε δουλευουν για την kraken X62.. Αλλα για το grid.. Αν οντως φταιει το CAM, θα την εδινα δρομο..χτες! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 8, 2018 Author #106 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2018 Το θεμα ειναι τι παιρνουν φιλε μου Γιωργο. Πρωτη φορα μετα απο πολλααα χρονια εχω ενα ομορφο κουτακι και μου αρεσει εμφανισιακα. Να παρω την corsair h115 ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 8, 2018 #107 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2018 πριν 27 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Το θεμα ειναι τι παιρνουν φιλε μου Γιωργο. Πρωτη φορα μετα απο πολλααα χρονια εχω ενα ομορφο κουτακι και μου αρεσει εμφανισιακα. Να παρω την corsair h115 ? φρέσκο!!!!...δεν έχει για amd backplate 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 8, 2018 Author #108 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2018 4 minutes ago, f117 said: φρέσκο!!!!...δεν έχει για amd backplate στον πινακα γραφει οτι εχει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 8, 2018 #109 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2018 Τσεκαρε πριν οποιοδήποτε βήμα και αν κάνεις τι προγράμματα έχει η υδροψιξη πως ενώνεται και αν παρέχουν λύματα στο νετ με προβλήματα στο πρόγραμμα όπως στο cam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση pol77 Μάϊος 8, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #110 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2018 18 minutes ago, ARMAGEDDON said: Τσεκαρε πριν οποιοδήποτε βήμα και αν κάνεις τι προγράμματα έχει η υδροψιξη πως ενώνεται και αν παρέχουν λύματα στο νετ με προβλήματα στο πρόγραμμα όπως στο cam Συγγνώμη για το off topic, αλλά δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ. 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 8, 2018 #111 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2018 Είχε σκοπό γιατί το CAM είναι cam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 8, 2018 #112 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2018 @GoMaR το γράφει ο @Seafalco στο review... ποιόν θα πιστέψεις?? υποστήριξη λέει ότι έχει σίγουρα...αλλά backplate λέει ο στέλιος ότι δεν είχε μάζι.....δες στα αρνητικά στο τέλος του review Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 8, 2018 Author #113 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2018 "Για τα socket της AMD αλλάζει μόνο το retension bracket και προστίθενται δυο βιδοθηλιές, για την στερέωσή του στο σύστημα στήριξης της AMD μητρικής μας." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 8, 2018 #114 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2018 (edited) μπορεί να εννοεί τέλειως ξεχωριστώ! δεν ξέρω... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 8, 2018 από f117 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάϊος 8, 2018 #115 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2018 πριν 22 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: "Για τα socket της AMD αλλάζει μόνο το retension bracket και προστίθενται δυο βιδοθηλιές, για την στερέωσή του στο σύστημα στήριξης της AMD μητρικής μας." Ακριβώς ! Προϋποθέτει ότι η μητρική σου έχει όλο το σύστημα στήριξης μιας ψυκτρας ΑΜD (αυτό με τα δύο άγκιστρα ένα από την μια στενή πλευρά και ένα από την άλλη) και πάνω σε αυτά θα πιαστεί το block της H115i PRO με τις βιδοθηλιές: 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 8, 2018 #116 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος f117 έγραψε: ξεχωριστώ Εγώ ξεχωριστώ, εσύ ξεχωριστείς, αυτός ξεχωριστεί κλπ 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 8, 2018 #117 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2018 Βγαινει νοημααα!φαντασου να εγραφα ξαιχοριστω! Χαχχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 8, 2018 #118 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2018 Για τα κολλήματα φταίει το CAM. Οκ και για τις μπλε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 8, 2018 Author #119 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2018 Δημήτρη δε ξέρω..Από τότε που ξήλωσα τον Chrome δεν έχω ξανα δει.. Αλλά μπορεί να φταίει και το καμ (η τελευταία έκδοση που είχα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 8, 2018 #120 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2018 ε ξαναβάλτον να δεις αν θα διαλυθεί το σύμπαν ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts