haris013 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2018 Καλησπέρα σας, έχω ενα kit ledοταινίας με controller και remote control. Το πρόβλημα είναι το κινεζοτροφοδοτικό που ήρθε με το κιτ, καθώς ανατινάχτηκε το brickάκι που είχε. Ευτυχώς το είχα σε πολύμπριζο ασφαλείας και δεν είχαμε απωλείες στα υπόλοιπα συστήματα απο το βραχυκύκλωμα. Η ερώτηση μου είναι τι μπορώ να πάρω/φτιάξω για να τροφοδοτίσω αξιόπιστα την ledόταινία μου; το κιτ είναι αυτό www.ledokosmos.gr/index.php?route=product/product&product_id=13931 , το τροφοδοτικό συνδέεται πάνω στο λευκό rgb controller με ένα jack. τι επιλογές έχω; Υπόψιν υπάρχει ένα spare arduino, θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω ώστε να controllάρω και να τροφοδοτώ παράλληλα την ταινία; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tromeross Μάϊος 22, 2018 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2018 Κάπου έχει ένα οδηγώ η karmen ανάλογα με τα μέτρα που έχεις και τον τύπο που led θα βγάλεις πόσα amper χρειάζεται... Και δες και αυτό καλή μάρκα.. αξιόπιστη https://www.emimikos.gr/MINWA-MW3H36GS/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 22, 2018 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2018 On 3/5/2018 at 1:21 ΜΜ, το μέλος haris013 έγραψε: Καλησπέρα σας, έχω ενα kit ledοταινίας με controller και remote control. Το πρόβλημα είναι το κινεζοτροφοδοτικό που ήρθε με το κιτ, καθώς ανατινάχτηκε το brickάκι που είχε. Ευτυχώς το είχα σε πολύμπριζο ασφαλείας και δεν είχαμε απωλείες στα υπόλοιπα συστήματα απο το βραχυκύκλωμα. Η ερώτηση μου είναι τι μπορώ να πάρω/φτιάξω για να τροφοδοτίσω αξιόπιστα την ledόταινία μου; το κιτ είναι αυτό www.ledokosmos.gr/index.php?route=product/product&product_id=13931 , το τροφοδοτικό συνδέεται πάνω στο λευκό rgb controller με ένα jack. τι επιλογές έχω; Υπόψιν υπάρχει ένα spare arduino, θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω ώστε να controllάρω και να τροφοδοτώ παράλληλα την ταινία; Ευχαριστώ! Καλό διάβασμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts