juno12 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2018 καλησπέρα σε όλους! θα ήθελα κάποιος που αγοράζει από εξωτερικό διάφορα watercooling parts να μου προτείνει κάποιο/κάποια καλά eshops με σχετικά μεγάλη γκάμα σε gpu waterblocks κατα προτίμηση από Ευρώπη. thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Απρίλιος 30, 2018 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2018 Ενδιαφερεσαι για συγκεκριμενη μαρκα σε μπλοκς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Απρίλιος 30, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2018 θα πάρω μια μεταχειρισμένη fury x κι έλεγα κάτι σε ek, alphacool, heatkiller αλλά πρόσφατα είδα και μια πιο άγνωστη σ'εμένα τουλάχιστον, την Bykski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Απρίλιος 30, 2018 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2018 Η bykski δεν ξερω τι ειναι. Ek Alphacool μπορει να σου φερει οτι θες το eworld.com.gr απο ελλαδα. Μετα κοιτας σε caseking.de highflow.nl ακομα performance-pcs απο αμερικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Απρίλιος 30, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2018 απ'ότι βλέπω είναι κινέζικη εταιρία με watercooling προϊόντα αλλά παίζει πολύ σε ebay amazon και alieexpress https://www.ebay.com/itm/Bykski-A-A-FURY-X-GPU-Water-Cooling-Block-for-Reference-Fury-X/112867566873?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649 ναι τα bykski μοιάζουν σαν μαϊμού ΕΚ θα ρωτήσω και στο eworld πόσο μου βγαίνει. από εκεί είχα πάρει ψυγεία σωλήνες ρακορ κλπ πριν 3 χρόνια περίπου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts