therock Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2018 Εχω εναν SSD με SED (Self Encrypting Drive) feature, και μου ειπαν οτι οταν κρυπτογραφησω μεσω Bitlocker θα εχω hadware encyprion Κια δεν θα επιβαρυνεται ο επεξεργαστη και οι ποροι συστηματος. Το κανα ομως και παρατηρω τα εξης -Στο status Μου λεει AES128, οχι Hardware level -Επειδη κρυπτογραφησα μονο το D (Data Drive) πρεπει να ξεκλειδωσω χειροκινητα, αφου φορτωσουν τα windows Και δε λειτουργει το Auto Unlock. Μου λεει Operating System drive is not encrypted. Το θεμα ειναι πως το desktop και ολα τα libraries τα χω στο D, και σκαει desktop not found μεχρι να ξεκλειδωσω -Αλλες παρενεργεις. Δεν μου εμφανιζει τα taskbar icons, Και οταν σωζω αρχειο στο dekstop αργει να φανει, και πρεπει να μπω στη φυσικη διαδρομη του desktop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Απρίλιος 27, 2018 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2018 Δεν εχουμε κατι ρε παιδια, εχω στρεσσαριστει με το θεμα. Για ποιο λογο εφοσον εχω SED να δουλευει σε επιπεδο λογισμικου η κρυπτογραφιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts