Jump to content

Δώστε μου τα φώτα σας αδέλφια, μάλλον μετανοώ

RootX

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Ilias83

Μας έχουν φάει τα 2 λέω εγώ...

-Dual Opteron

-Dual Channel μνήμες 2GB

-Τουλάχιστον 2 ανεξάρτητα raid στους S-ATA controllers

-Raptor 2*36

-2xpci-e 6800GT σε SLI

-2 reseratots

απλά πράγματα: πως θα αυξήσουμε τις επιδόσεις / πωλήσεις; όλα x 2 (εξαιρείται το L2 :p)

Tyan φερνουν τα Μακεδονικα .Οπως επισης και τα οπτερονια .Οπτερονια εχει και η Οκταμπιτ.Ραπτορες μην τους αλλαξεις μια χαρα ειναι ακομα για λειτουργικο οι 74αρηδες δεν εχουν και τοσο μεγαλη διαφορα.....3mb ειδα εγω με νορτονα 2005 πανω.Καρτες προτιμησε οτι βρεις φθηνοτερες ( ετσι και αλλιως ολες ειναι το ιδιο πραγμα...)

κι ομως το κανε.......ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ............εκει που τον εβλεπα να αποχωριζεται το ομορφο Λιανλι και να αραζει με το διαμαντενιο κυβακι ΤΣΟΥΠ........να σου παλι τα μεγαλα κολπα.....να μου το θυμηθειτε....θα ξεκινησει το μοντινγγκ παλι........παραθυρα και ιστοριες.........

εγω καλε μου ρουτακο δεν κατεχω γρι απο ντουαλ σοκετ.

για τους ραπτορες συμφωνω και γω να τους εχεις σαν 1ο.

βιτζοκαρτες......εμενα το σλι ακομα δεν μου καθεται καλα.....καλυτερα παρε μια και κλοκαρε την........οι 2 θα σε ανεβασουν σε θερμοκρασιες και ρευματα......

για τα υπολοιπα στους ειδικους.

ΤΡΕΛΙΑΡΗΗΗΗΗΗ:flower:

:T: welcome to the bright side:T:

Αρχική απάντηση από RootX

Δεν έχετε άδικο, αλλά μιλάμε για dual core opterons? με περίπου στα ίδια χρήματα?

Απο οτι διαβασα οι Dual core θα ειναι περιπου στην ιδια τιμη με τους απλους opteron.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:16]

Δεν έχετε άδικο, αλλά μιλάμε για dual core opterons? ....

Μερικές πληροφορίες από το xbit:

"The probable prospective plan of Advanced Micro Devices suggests that AMD will launch AMD Opteron 200- and 800-series dual-core processors at 1.80GHz, 2.0GHz and 2.20GHz with 95W thermal design power (TDP) in the second quarter of 2005. In the third quarter of the year AMD is projected to release dual-core AMD Opteron 100-series chips at the clock-speeds mentioned above as well as low-power dual-core AMD Opteron products at 1.60GHz and 1.80GHz with TDP of 55W. AMDs desktop dual-core chips are projected to run faster than dual-core AMD Opteron."

...αντε...αντε ....επιτελους :D:p ....παντως Φανη ......αν κολλας στα cpu και θες να περιμενεις....εχω εναν 242 ..που ξεμεινε απο κατι δοκιμες.... όποτε γουσταρεις ...στον δινω να κανεις προσωρινα την δουλεια σου.....;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.