dukepapas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2018 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2018 (edited) Σκέφτηκα αυτο το ποστ γιατί σίγουρα αν οχι ολοι οι περισσότεροι απο εμας μπορεί να εχουν κάποια εργαλεία η που δεν τα χρειάστηκαν ποτέ η τους χαρίσανε μερικά και βρεθήκανε με πολλά ίδια η που δεν τα χρησιμοποιούν πία.(Σε καλη κατασταση οχι για ανακύκλωση η για πέταμα λογω μεγάλης χρίσης) Οπότε καλό θα ηταν να μπορούμε να ανταλλάξουμε ισόποσης σχετικά αξίας η είδους εργαλεία ποσταροντας εδω τι εχουμε για ανταλλαγή και μετα αναλόγως με τι μας ενδιαφέρει απο ποσταρισματα αλλων εργαλειων απο αλλους χρήστες να δηλώνουμε το ενδιαφέρον με προσωπικά πμ........ ετσι οταν αν ανταλλάχθηκαν να δηλώνεται εδώ.Μετα αν θελουμε μπορουμε να δηλώνουμε τι θα θέλαμε ως ανταλλαγή που δεν εχουμε η οταν δουμε απο αλλο χρήστη κατι που να μας ενδιαφέρει να το δεσμεύουμε σε περίπτωση ανταλλαγής μεχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ξεκινώντας λοιπόν πρώτος: 1)Βαζω ενα σταθμό ηλεκτροκολλησης τελείως καινούριο επειδή το ειχα παρει ετσι για να το εχω και τελικα δεν το χρειάστηκα ποτε. 2)Ενα μεταχειρισμένο σταθμο για να φορτίζετε μπαταριες αυτοκινήτου η μηχανης σε περίπτωση που εχει πέσει η ταση τους , δουλευει κανονικά. 3)Ενα εργαλείο επειδή εχω 2 και ενα μηχανημα μέτρησης αποστάσεων με lazer. (απο εργαλεια θα ηθελα ενα μιτοτσιμπιδο,η ενα πολυεργαλειο,η ενα δραπανοκατσαβιδο 18ρι, η οτι αλλο μου προταθεί και θα ηθελα). Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 25, 2018 από dukepapas 1
Recommended Posts