mastersakis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2018 καλημέρα παιδιά. έχω ένα θέμα με το start up των windows. Κάτι έκανε η κόρη μου εχθές κατα λάθος και όταν πατάω το εικονίδιο των windows (κάτω αριστερά) δεν κάνει τίποτα (χάθηκε το αναδυόμενο μενού) και μου έχει βγάλει μια σταθερή μπάρα αριστέρά με το μενού να είναι εκεί. έχω <<σκαλίσει>> όλες τις ρυθμήσεις αλλά δεν βρήσκω τίποτα που να το επαναφάρει....καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Απρίλιος 23, 2018 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2018 Μάλλον τα Windows έχουν μπει σε λειτουργία Tablet. Settings > System > Tablet Mode > Off 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 23, 2018 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2018 (edited) Ναι αυτο που λεει ο trib ειναι 100%, απλα ακομα πιο ευκολα πατας το συννεφακι κατω δεξια και το απενεργοποιεις εκει με κουμπακι το tablet mode. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2018 από icy20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastersakis Απρίλιος 23, 2018 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2018 πως αλλάζει αυτή τώρα δεν το βλέπω στιςς ρυθμήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Απρίλιος 23, 2018 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2018 (edited) Αν κλικάρεις το drop-down menu που λέει "Κατά την είσοδό μου" θα υπάρχει λογικά επιλογή για Λειτουργία Desktop. Δοκίμασε και αυτό που είπε ο icy20 κάτω δεξιά στο notification center. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2018 από trib 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastersakis Απρίλιος 23, 2018 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2018 όλα καλά έστρωσε..thanx παίδες.......άμα συνηθήσεις κάτι τόσα χρόνια χαλιέσαι μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts