yanni Απρίλιος 14, 2005 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Δεν είναι ότι δεν τρέχει. Είναι ότι δεν μένει σταθερή η εικόνα....Με λίγα λόγια αυτό που σου είπε ο blkik. Μην πάρεις άλλη κάρτα μόνο και μόνο για το F*lmnet. Πρεοσπάθησε με την Pinnacle.Φτιάξε ένα μικρό active Partition, πέταξέ του τα 98SE και δοκίμασε εκεί την Pinnacle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Απρίλιος 14, 2005 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 κοίτα να πάρεις μια καλή κάρτα και άσε το φιλμνετ. Δεν είναι όπως τα είχε φανταστεί!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Απρίλιος 14, 2005 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Παιζει να δωσει κανεις λινκ? Αλλωστε προγραμματα αλγοριθμων ειναι, οχι κατι παρανομο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Απρίλιος 14, 2005 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 το cable crypt κάνει γι'αυτή τη δουλειά. Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ. Πιο πολλά θα βρείς από το να ρωτάς 100ή φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Απρίλιος 14, 2005 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Ελεος. Εχω κανει απειρες αναζητησεις και εχω κατεβασει 7 διαφορετικα προγραμματα αυτη την εβδομαδα. Και αυτο το εχω και δε δουλευει.Λεει δεν βρεθηκε καποιο dll. Εχω τη winfast TV 2000xp της leadtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Απρίλιος 14, 2005 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 greeklish: sto stelno ego aseελληνικά : στο στέλνω εγώ, άσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Απρίλιος 14, 2005 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Ελληνικά λέμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Απρίλιος 14, 2005 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 ok porsche-man Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Απρίλιος 15, 2005 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Ελεος. Εχω κανει απειρες αναζητησεις και εχω κατεβασει 7 διαφορετικα προγραμματα αυτη την εβδομαδα. Και αυτο το εχω και δε δουλευει.Λεει δεν βρεθηκε καποιο dll. Εχω τη winfast TV 2000xp της leadtek Νομίζω ότι αυτό λύνεται αν αντιγράψεις τα αρχεία στο κατάλογο εγκατάστασης της κάρταςΑν και το ψαναλέω πολυ φασαρία για το τίποταSeekeer: Ασε καλύτερα μη ρωτας. Έχει μερικα post σε αυτο το forum αν δεν βαριέσαι κανε ένα search. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Απρίλιος 15, 2005 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Ρε παιδια δοκιμασα το ccrypt και μου χαλασε ολα τα καναλια. Ξερει κανεις πως να τα ξαναφτιαξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Απρίλιος 15, 2005 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Εγω εχω την leadtek winfast tv 2000 xp deluxe και η ποιοτητα της εικονας ειναι πολη καλη και εχει ευχρηστα προγραμματα.Οσο για filmnet,εγω XP και το cablecrypt και πιανω αρκετα καλα,λοκαρω εγω και ξελοκαρει μονο του μετα απο κανα 10λεπτο, οριζοντια λεμε παντα γιατι καθετα δεν εχω κανενα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Απρίλιος 16, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από yanni Δεν είναι ότι δεν τρέχει. Είναι ότι δεν μένει σταθερή η εικόνα....Με λίγα λόγια αυτό που σου είπε ο blkik. Μην πάρεις άλλη κάρτα μόνο και μόνο για το F*lmnet. Πρεοσπάθησε με την Pinnacle.Φτιάξε ένα μικρό active Partition, πέταξέ του τα 98SE και δοκίμασε εκεί την Pinnacle... Δεν νομίζω τα 98 να αναγνωρίζουν SATA και DDR μνήμες του ενός 1GB (σε λίγο, τώρα είμαστε στα 512MB...ακόμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 16, 2005 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 1GB αναγνωρίζουν μια χαρά. Και όχι μόνο τα αναγνωρίζουν αλλά χοροπηδάνε και από την χαρά τους.Τώρα για SATA προσωπικά νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα επίσης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 7, 2005 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 απο αυτές που εχει τώρα το e-shop ... Πείτε μια που να υποστηρίζει και filmnet.. έως 60ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Δεκέμβριος 7, 2005 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 Αυτη πιανει filmnet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 4, 2006 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Επανεφέρω το θέμα, για ένα update. Ποιες κάρτες κάνουν υτή τη δουλειά σήμερον? Κατά προτίμηση κάτι σε Leadtek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.