mefistofelis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2005 Μετα τα πολλα προβληματα που αντιμετωπιζα συνεχως με το νετμοντ και μετα απο 4 επικοινωνιες με το support της ιντρακομ κατεληξα στο συμπερασμα οτι οι οδηγοι του για θυρα usb ειναι ασυμβατοι με μια τεχνολογια που εχω στο υπολογιστη μου και λεγεται HYPER THREADING !!!!Αλλα βεβαια ειναι καινουρια τεχνολογια οποτε δεν εχω την απαιτηση να το υποστηριζουν οι οδηγοι της ιντrακομ.Μα ειμαστε σοβαροι?Και μαλλιστα o αθεοφοβος ο τεχνικος μου προτεινε να το απενεργοποιησω γιατι δεν χρειαζεται και μονο λιγες εφαρμογες το χρησιμοποιουν.Εφτασε μαλιστα να με ρωτησει και αν ξερω τι ειναι και τι εργασιες κανω με τον υπολογιστη μου.Σχολια δικα σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 XAXAXA...ελπιζω να τους τα εψαλες ενα χερακι!Να πω την αληθεια οι τεχνικοι πως να ξεμπερδευουν κοιτανε επι το πληστον!Βεβαια δεν καταλαβαινω που μπορει να κολλαει το netmod με το ΗΤ..(προφανως λογω ΗΤ εμπαινε 2 φορες πιο γρηγορα και τα 'παιξε:whistling ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.