ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2018 Τι είναι ακριβώς; Πρόκειται για όριο ημερήσιας χρήσης ή συνολικής και ανάλογα με το χρόνο διάρκειας του πακέτου; Μένω στην Κύπρο κι επειδή λήγει η σταθερή μου και φεύγω σε λίγο καιρό, σκέφτομαι να αγοράσω πακέτο με δεδομένα για το κινητό μου. Έχω κάρτα ανανεώσιμου χρόνου της ΜΤΝ, αλλά το 1GB στοιχίζει 10 ευρώ με διάρκεια 1 μήνα. Στην Ελλάδα έχω φοιτητικό cu, αλλά διάβασα ότι το δώρο των 500ΜΒ σε ανανέωση δεν ισχύει στο εξωτερικό. Βρήκα δύο πακέτα δεδομένων που ισχύουν εντός ΕΕ: ΓΚΙΓΚΑ ΝΥΧΤΕΣ 8μμ-8πμ 10GB με όριο πολιτικής ορθής χρήσης τα 1,3 και το NATA GIGA WEEK με 3GB για 7 ημέρες με όριο τα 840ΜΒ στην ΕΕ. Επομένως, αυτό είναι το μέγιστο συνολικό όριο δεδομένων στην ΕΕ; Αν ναι, τι γίνεται όταν επιστρέψω στην Ελλάδα; Αν έχω καλύψει το όριο στην ΕΕ και υπολείπονται άλλα ΜΒ εντός του χρονικού ορίου δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στην Ελλάδα; Μήπως να αγοράσω για την κάρτα της ΜΤΝ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 19, 2018 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2018 Γενικά τα "δωρεάν" πακέτα δεν ισχύουν σε roaming. Στα άλλα, η πολιτική ορθής χρήσης εφαρμόζεται στο roaming, αλλά επιστρέφοντας στην Ελλάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το πακέτο, εφόσον δεν έχει λήξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Απρίλιος 21, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2018 (edited) Δηλαδή το μέγιστο όριο χρήσης στην ΕΕ αφορά τη συνολική διάρκεια του πακέτου; Κοινώς, το πακέτο που αγοράζω έχει άλλο όριο για εντός Ελλάδας και το μέγιστο όριο για τις κοινοτικές χώρες; Πόσο είναι το τέλος που χρεωνόμαστε για κάθε ανανέωση; 11%; Έχει ενσωματωθεί πλέον στο ποσό ή να το υπολογίζω ώστε να βάζω επιπλέον για να αρκούν τα χρήματα για την ενεργοποίηση του πακέτου; Στο f2go έχω απώλεια όποτε βάζω χρήματα τουλάχιστον 0,5 ευρώ. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 21, 2018 από ΣτοΠαραΠεντε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts