Aten-Ra Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2005 Μετατρέψτε ένα άχαρο κουτί υπολογιστή η κατασκευάστε ένα δικό σας, χρησιμοποιήστε την φαντασία σας και δημιουργήστε ότι επιθυμητέ, βαλτέ χρώμα μέσα και έξω, δημιουργήστε παράθυρα. Δεν υπάρχουν περιορισμοί, χρησιμοποιήστε ότι υλικό θέλετε και αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό CASE MODING και κερδίστε πολλά δώρα. OCSlabs CASE MODING CONTEST 2005
PGM Απρίλιος 11, 2005 #2 Απρίλιος 11, 2005 Μπραβο για την κινηση αυτη ! Πολυ καλη ιδεα και ωραια δωρα ! Υ.Γ Οι expert του ειδους (μπλεοθονης και κοπριτακος , ας ξεσκονησουν τα εργαλεια και ας αρχισουν τα μαστορεματα τους .
xrist Απρίλιος 11, 2005 #4 Απρίλιος 11, 2005 Πωπω ρε παιδια μολις χθες καθαρισα το σπιτι απο εργαλεια και γρεζια.Παλι σε πειρασμο μας βαζετε!(Ποιος την ακουει παλι τη γυναικα)
eurochild Απρίλιος 11, 2005 #5 Απρίλιος 11, 2005 κάτι μου λέει πως ο πιθανός νικητής είναι κάποιοοοοος "Κοπρίτης" ???
Aligator21 Απρίλιος 12, 2005 #7 Απρίλιος 12, 2005 Μήπως θα έχουμε και εσωτερικό διαγωνισμό ;;Fanis vs kopritis :devil: :devil: :devil: :devil:
greekfragma Απρίλιος 12, 2005 #10 Απρίλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Aligator21 [Σήμερα, στις 09:04] Μήπως θα έχουμε και εσωτερικό διαγωνισμό ;; Fanis vs kopritis :devil: :devil: :devil: :devil: Fanis who? χωρις πλακα εμενα δεν με ενθουσιασαν οι οροι. 1ον εγω περιμενα να γινει σε καποιο χωρο ο διαγωνισμος και οι συμμετεχοντες να πανε εκει τα κουτια τους.με 2 φωτογραφιες μονο μπορουν να γινουν πολλες μπινιες.εκτος απο φωτοσοπ μπορει καποιος να δηλωσει με παραπανω απο 1 μεηλ οσες φορες θελει. 2ον η ψηφοφορια πως θα ειναι?ονλαην......νοθεια με πολλαπλες ψηφους και αλλα πολλα.......... αν δεν υπηρχε και το 1ο δωρο το οποιο σιγουρα αξιζει κατα τα αλλα δεν βρισκω κατι το τρομερο.καπως φλου η κατασταση χωρις οργανωση...........εγω περιμενα κατι σαν φιεστα.να υπαρχουν και μερικα περιπτερα απο αντιπροσωπους και ενα μεγαλο εκθεσιακο δωματιο. ενταξει δεν λεω ισως ειναι 1η προσπαθεια αλλα σιγουρα θα μπορουσε να ειναι πολυ μα πολυ καλυτερα οργανωμενη
Κοπρίτης Απρίλιος 12, 2005 #11 Απρίλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 17:43] χωρις πλακα εμενα δεν με ενθουσιασαν οι οροι. 1ον εγω περιμενα να γινει σε καποιο χωρο ο διαγωνισμος και οι συμμετεχοντες να πανε εκει τα κουτια τους.με 2 φωτογραφιες μονο μπορουν να γινουν πολλες μπινιες.εκτος απο φωτοσοπ μπορει καποιος να δηλωσει με παραπανω απο 1 μεηλ οσες φορες θελει. 2ον η ψηφοφορια πως θα ειναι?ονλαην......νοθεια με πολλαπλες ψηφους και αλλα πολλα.......... αν δεν υπηρχε και το 1ο δωρο το οποιο σιγουρα αξιζει κατα τα αλλα δεν βρισκω κατι το τρομερο.καπως φλου η κατασταση χωρις οργανωση...........εγω περιμενα κατι σαν φιεστα.να υπαρχουν και μερικα περιπτερα απο αντιπροσωπους και ενα μεγαλο εκθεσιακο δωματιο. ενταξει δεν λεω ισως ειναι 1η προσπαθεια αλλα σιγουρα θα μπορουσε να ειναι πολυ μα πολυ καλυτερα οργανωμενη Συμφωνω και επαυξανω... Και ΔΕΝ ειναι η πρωτη προσπαθεια διαγωνισμου CaseModding... εαν δεν κανω λαθος ο παλαιοτερος διαγωνισμο του PC Magazine ηταν καλυτερα οργανωμενος.. αλλα ο Bleo8onhs που συμμετειχε και τον ειχε κερδισει κιολας μπορει να μας τα πει καλυτερα.... Απο το ολοτελα βεβαια....
Aten-Ra Απρίλιος 12, 2005 Author #12 Απρίλιος 12, 2005 Θα ήθελα να διευκρινίσω μερικά πράγματα για τον διαγωνισμό1. Και εμείς θα θέλαμε να γίνει σε κάποιο μέρος αλλά αυτό στην παρούσα φάση δεν γινότανε λόγω οικονομικού παράγοντα. Όσο για να έφερνε ο καθένας το CASE και αυτό το σκεφτήκαμε αλλά, παράδειγμα ένας από Θεσσαλονίκη δεν θα είχε την δυνατότητα να το φέρει Αθήνα.2. Όσο αφορά την ψηφοφορία, αποφασίσαμε να γίνει έτσι για τον λόγω ότι ήτανε η ποιο αξιόπιστη. Θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποια επιτροπή αλλά με αυτόν τον τρόπο θα ήτανε πολύ εύκολα κάποιος να πει ότι η επιτροπή έβγαλε νικητή κάποιον δικό της. Με την Online ψηφοφορία πιστεύουμε ότι είναι καλυτέρα. Ποσά e-mail θα ανοίξει κάποιος για να ψηφίσει?Αν έχετε κάποια αλί ποιο αξιόπιστη πρόταση για το πώς να γίνει η ανακήρυξη των νικητών, μπορείτε να το αναφέρετε. Δεσμευόμαστε να την αξιολογήσουμε.
Ilias83 Απρίλιος 12, 2005 #13 Απρίλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragmaχωρις πλακα εμενα δεν με ενθουσιασαν οι οροι. 1ον εγω περιμενα να γινει σε καποιο χωρο ο διαγωνισμος και οι συμμετεχοντες να πανε εκει τα κουτια τους.με 2 φωτογραφιες μονο μπορουν να γινουν πολλες μπινιες.εκτος απο φωτοσοπ μπορει καποιος να δηλωσει με παραπανω απο 1 μεηλ οσες φορες θελει. 2ον η ψηφοφορια πως θα ειναι?ονλαην......νοθεια με πολλαπλες ψηφους και αλλα πολλα.......... αν δεν υπηρχε και το 1ο δωρο το οποιο σιγουρα αξιζει κατα τα αλλα δεν βρισκω κατι το τρομερο.καπως φλου η κατασταση χωρις οργανωση...........εγω περιμενα κατι σαν φιεστα.να υπαρχουν και μερικα περιπτερα απο αντιπροσωπους και ενα μεγαλο εκθεσιακο δωματιο. ενταξει δεν λεω ισως ειναι 1η προσπαθεια αλλα σιγουρα θα μπορουσε να ειναι πολυ μα πολυ καλυτερα οργανωμενη Yeap... Πάντως το σίγουρο είναι οτι έχει καλή προθεσμία... Το θετικό της συμετοχής με e-mail βέβαια είναι οτι θα μπορέσουν να συμμετάσχουν και άτομα εκτός Αθηνών, αφού δεν απαιτείτε η μεταφορά του κουτιού... Από εκεί και πέρα, εγώ δεν καταλαβαίνω τα εξής... 1. ’ντε και στέλνω τη φωτογραφία ενώς από αυτά τα εκπληκτικά κουτιά που έχουμε δει σε διεθνή site. Ποιος και πως θα με ελένξει; 2. Γιατί μόνο ένα κουτί; 3. Τι εννοεί οτι δεν χρειάζεται να είναι ολοκληρωμένο σύστημα; Φτιάχνω ολόκληρη πόλη μέσα στο κουτί, αλλά αν δεν χωράνε τα βασικά σκληρός, μητρική, drives, τροφοδοτικό, τι έννοια κουτιού Η.Υ. έχει; Κοπρίτης έχεις π.μ.
Ilias83 Απρίλιος 12, 2005 #14 Απρίλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Aten-Ra 1. Και εμείς θα θέλαμε να γίνει σε κάποιο μέρος αλλά αυτό στην παρούσα φάση δεν γινότανε λόγω οικονομικού παράγοντα. Όσο για να έφερνε ο καθένας το CASE και αυτό το σκεφτήκαμε αλλά, παράδειγμα ένας από Θεσσαλονίκη δεν θα είχε την δυνατότητα να το φέρει Αθήνα. Με πρόλαβες για αυτό με την επαρχία...Εγώ πάντως έχω να προτείνω σίγουρα τον έλενχο για το αν το κουτί είναι όντως ιδιοκτησία του διαγωνιζόμενου, εκ τον υστέρων βέβαια και φυσικά μόνο για τους 3 πρώτους... (Πιο πριν φαντάζομαι θα είναι πολύ πιο δύσκολο)
Κοπρίτης Απρίλιος 12, 2005 #15 Απρίλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 [Σήμερα, στις 18:57] 1. ’ντε και στέλνω τη φωτογραφία ενώς από αυτά τα εκπληκτικά κουτιά που έχουμε δει σε διεθνή site. Ποιος και πως θα με ελένξει; Γιαυτο και θελουν και ταχυδρομικη αποστολη κανονικης (και οχι ψηφιακης φωτο φανταζομαι)του κουτιου παραλληλα με αυτη του e-mail..... αυτο διασφαλιζει ως ενα σημειο το γνησιο του project... Αρχική απάντηση από Ilias83 [Σήμερα, στις 18:57] 2. Γιατί μόνο ένα κουτί; αυτο αναρωτιομουν κι εγω.... οπως επισης και τι να πρωτοπρολαβεις να δειξεις με δυο φωτογραφιες.... Το καλο της υποθεσης ειναι οτι αποτι φαινεται απο την ανταποκριση του Aten-Ra υπαρχει καλη διαθεση και δεν αποκλειεται το ενδεχομενο τροποποιησης των ορων του διαγωνισμου..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.