learner Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2005 Γνωριζει κανεις πως μπορουν να βρεθουν τα save του παιχνιδου? Το εχω εγκαταστησει οχι στο c: αλλα σε αλλο partition. Κοιταξα μπας και βρω ακρη αλλα τιποτα. Εκει που το ειχα φθασει παιζοντας αρκετες μερες ξαφνικα μια μερα που πηγα να κανω load μου λεει οτι δεν υπηρχαν σωσμενα. Γνωριζει κανεις τιποτα γιατι εγινε αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Απρίλιος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 στην αρχη σου τα εμφανιζε?μπορει καπως τελος παντων να διαγραφηκαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Απρίλιος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Στο φακελο Τα εγγραφα μου μεσα σε υπο φακελο gta vice city saves Link to comment Share on other sites More sharing options...
learner Απρίλιος 11, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Αδελφε με εσωσες τα βρηκα. Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Μια υποδειξη:Yπαρχουν Gta1,gta2,gta3,gta vice city,gta san andreas Link to comment Share on other sites More sharing options...
learner Απρίλιος 12, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Λοιπον νεωτερα. Τα βρηκα τα save αλλα ενω τα βλεπω μεσα απο τα windows το παιχνιδι μου βγαζει πως δεν εχω save. Υπαρχει καμια λυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 12, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Τα save του vice city ειναι στο φακελο my documents.Αν τα ειχες σε αλλο φακελο βαλτα στο my documents.Ειναι 7 αρχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
learner Απρίλιος 12, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 7 ειναι τα ρημαδια αλλα οταν κανω load δεν μου δειχνει οτι εχω save.Τι επαθε στα καλα καθουμενα δεν μπορω να καταλαβω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.