YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2018 Καλημερα ! Οπως αρκετοι, εχω βαλει στο Golf mk6 μου μια καμερουλα στο πισω μερος του αυτοκινητου που ενεργοποιειται με το που μπει η οπισθεν. Η "εντολη" on προφανως εχει μπει παραλληλα με το ασπρο φως. Θελω να βαλω ενα διακοπτακι οπου με το που θα το αναβω, θα αναβει η καμερα, αλλα φυσικα δεν θα αναβει το ασπρο φως. Τι χρειαζεται να παρω/συνδεσω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 13, 2018 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2018 Πάρε ρεύμα από αλλού…πχ από τον αναπτήρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfa19mj Απρίλιος 13, 2018 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2018 Αν την εντολή την δινει το συν από τον φως της όπισθεν, μπορείς να δοκιμάσεις σε σειρά μια δίοδο στο συν (για να μην ανάβει μαζι και το φως της όπισθεν ) και μετά την δίοδο προς την κάμερα να δινεις ρεύμα από τον διακόπτη που θέλεις να βάλεις για να την ενεργοποιείς χειροκίνητα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 13, 2018 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2018 Αυτο θελει ηλεκτροκολλησεις κλπ? Γιατι δεν το εχω το σπορ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Απρίλιος 13, 2018 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2018 (edited) πριν 2 ώρες, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Καλημερα ! Οπως αρκετοι, εχω βαλει στο Golf mk6 μου μια καμερουλα στο πισω μερος του αυτοκινητου που ενεργοποιειται με το που μπει η οπισθεν. Η "εντολη" on προφανως εχει μπει παραλληλα με το ασπρο φως. Θελω να βαλω ενα διακοπτακι οπου με το που θα το αναβω, θα αναβει η καμερα, αλλα φυσικα δεν θα αναβει το ασπρο φως. Τι χρειαζεται να παρω/συνδεσω ? Γιατί το θες αυτό? Δεν σου κάνει όταν ανάβει με την όπισθεν ? Αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο, κοίταξε να πάρεις από την ίδια ασφάλεια που παίρνουν τα φώτα τις όπισθεν παροχή, κατευθείαν από το πινακάκι . Όχι από άλλη ασφάλεια. Δεν θέλει κολλήσεις . Με έναν κλέφτη στα υπάρχοντα καλώδια ή πίνακα κάνεις δουλειά. ή Επίσης αν δεν θες να χαλάσεις το αυτοκίνητο εμφανισιακά, κοίταξε αν υπάρχει κενή θέση στο ταμπλό για διακόπτη και αγόρασε έναν και βάλε τον , Πχ. στο δικό μου . Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 13, 2018 από adpanos 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts