kuza Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2018 Καλυσπερα και χρονια πολλα, Εχω εναν σκληρο απο το προηγουμενο λαπτοπ μου που μου χαλασε και θελω απο αυτον να "τραβηξω" τους σελιδοδεικτες που ειχα στο Ghrome.Τον σκληρο τον εχω κανει εξωτερικο. Γινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 11, 2018 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2018 (edited) Λογικα αν πας στο \Users\User\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\default και βρεις το bookmarks και το μεταφερεις στο νεο pc θα εισαι ΟΚ. Για δοκιμασε το. Αν δεν παιξει για δες και εδω: https://superuser.com/questions/1020479/how-to-migrate-google-chrome-profile-extensions-cookies-etc-to-another-wind Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 11, 2018 από icy20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Απρίλιος 11, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2018 (edited) πριν 2 ώρες, το μέλος icy20 έγραψε: Λογικα αν πας στο \Users\User\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\default και βρεις το bookmarks και το μεταφερεις στο νεο pc θα εισαι ΟΚ. Για δοκιμασε το. Αν δεν παιξει για δες και εδω: https://superuser.com/questions/1020479/how-to-migrate-google-chrome-profile-extensions-cookies-etc-to-another-wind το θεμα ξερεις πιο ειναι?Δεν θελω να χασω τους τωρινους σελιδοδεικτες.Θελω μονο να παρω καποιους απο εκει.θα το δοιμασω αυτο που εστειλες. edit: αμα ανοιξω το bookmarks με το wordpad μπορω να το το βρω αρα θα γινει η δουλεια ευχαριστω Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 11, 2018 από kuza Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Απρίλιος 11, 2018 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2018 (edited) βασικα δεν μπορω να μπω δυο φακελο user λογο δικαοματων.Τι κανω? edit: ολα οκ Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 11, 2018 από kuza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts