kavouras5 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2018 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Φτιάχνω ενα μικρό εργαστηριάκι και ψάχνω να βρώ μια μεγάλη συρταριέρα για να αποθηκεύω βίδες, πρόκες, παξιμάδια και όλων των ειδών τα αναλώσιμα. Έχω εναν άδειο τοίχο με πλάτος 1 μέτρο και ύψος 2,5 μέτρα. Οπότε εκεί σκέφτηκα να βάλω κάτι σαν της φωτογραφίας. Δε βρίσκω πουθενά τιμές όμως. Έχετε υπόψιν σας? Ή μήπως είναι καλύτερα να πάρω πολλές μικρές συρταριέρες? Παρεπιπτόντως χρόνια πολλά και καλό σούβλισμα! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 8, 2018 από kavouras5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Απρίλιος 8, 2018 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2018 Χρόνια πολλά, συνήθως είναι πιό έυκολο να γίνει συνδυασμός μικρότερον όπως είπες και εσύ. Υπάρχουν μεταλικές που σινδιάζοντε οστε να πιάνουν ολόκλιρους τύχους π.χ. http://www.lasercutting.gr/michanimata-ergaleia/apothikeytikoi-choroi/metallikes-syrtarothikes αλλα και μεγάλες απευθείας https://www.polisafety.gr/product/μεταλλική-συρταροθήκη-εργαλείων-με-114-σ/ η πλαστικές θα κοστίσουν λιγότερο αλλα δέν έχουν την ίδια αντοχή τιμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 8, 2018 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2018 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά! Είτε θα πας σε πλαστικές είτε σε μεταλλικές με πολλαπλάσιο κόστος είτε θα πας σε DIY. Μία ακόμα λύση που με βόλεψε προσωπικά καλύτερα από τις συρταριέρες, ήταν τα γυαλινα βαζάκια. Βλέπεις απευθείας τι έχει μέσα χωρίς να χρειαστεί να διαβάσεις ετικέτα ή να τραβήξεις συρτάρι και να πεις μα που είναι τωρα Στο αναφέρω σαν εναλλακτική και επειδή όπως είπα προσωπικά με βόλεψαν καλύτερα. Σαν κόστος αν δεν εχεις βαζάκια πάει κάπου 250 βάζα γυάλινα μεγάλα και μικρά (370-700ml) με καπάκια κάπου 70-80ευρώ 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavouras5 Απρίλιος 8, 2018 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2018 Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες σας παιδιά! Μου φαίνεται θα πάρω 1-2 μικρές συρταριέρες για τα πολύ ψιλολοίδια, και για τα υπόλοιπα θα πάρω τα πλαστικά βαζάκια. Θα σας δείχνω και φωτογραφίες όσο γίνεται η κατασκευή. Προς το παρόν πήρα ξύλα για πάγκους, ντέξιον και μέγγενες! Σύντομα φώτος.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfa19mj Απρίλιος 9, 2018 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2018 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά ! πριν 13 ώρες, το μέλος kavouras5 έγραψε: θα πάρω τα πλαστικά βαζάκια. Επειδή είμαι κι εγώ βαζάκιας... αν πάρεις πλαστικά μόνο PET ! Είναι διάφανα φουλ, σφραγίζουν γερά κι ερμητικά και το σημαντικότερο δεν σπάνε με τίποτα !!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts