tristeno1416003162 Απρίλιος 22, 2005 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Πως γίνεται από το BIOS χωρίς να χάσεις δεδομένα? Το λέω γιατί μόλις διαγράφηκε ο δίσκος μου. Είχα κρατήσει backup βέβαια, αλλά καλό είναι όταν λέμε κάτι να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε. Περιμένω να ακούσω πως το καταφέρατε εσείς μέσω BIOS για να το δοκιμάσουμε πάλι και να δούμε που είναι το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Απρίλιος 23, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 αυτο που λετε δεν γινεταιτο παιδι ειπε οτι προσθεσε δισκο και ηθελε να κανει ραιδ 0 χωρις μπακαπαυτο πως θα γινει μεσω μπιος ?θα σπασει τα δεδομενα του πρωτου δισκο σε μισο και μισο και θα στησει ραιδ μετα και ολα αυτα αυτοματα?χλωμο μου φαινεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 23, 2005 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από tristenoΓίνεται να στήσω RAID 1 χωρίς να χάσω δεδομένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 23, 2005 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Περιμένουμε από τον spc να μας πει πως το έκανε για να μάθουμε και οι υπόλοιποι. Εγώ δεν στάθηκα τυχερός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.