p55 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2018 Φίλος έχει αγοράσει πρόσφατα ένα HP Pavilion 15-ck000nv i7-8550U και θέλει να του βάλει δεύτερο δίσκο γιατί ο SSD που έχει δεν του αρκεί σαν χώρος. Ξέρει κανείς αν παίρνει δεύτερο δίσκο και αν ναι τι είδους (Sata, m.2). Εγώ το λίγο που έψαξα δεν βρήκα τίποτα, γι αυτό ζητάω και τη βοήθειά σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Απρίλιος 4, 2018 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2018 (edited) Αργά το σκέφτηκε για δεύτερο δίσκο, θα έπρεπε να το ψάξει πριν το αγοράσει... Το μοντέλο αυτό δεν παίρνει δεύτερο, και ο υπάρχων είναι m.2 https://support.hp.com/gr-el/document/c05806083#AbT0 Οπότε, ή ξηλώνεται και παίρνει έναν μεγαλύτερο m.2, ή εξωτερικό σκληρό, φλασάκι κλπ. ΥΓ. Αν δεν θέλει τίποτα να προεξέχει, το συγκεκριμένο παίρνει και sd. Δεν ξέρω μέχρι πόσα GB όμως. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 4, 2018 από virus777 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Απρίλιος 4, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2018 Περίπου τα ίδια του είπα και εγώ μόνο που τον προέτρεψα να μου το χαρίσει αλλά δεν... Μερσί για το χρόνο που διέθεσες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts