Jump to content

αγορα UPS

def

Recommended Posts

καλημεριζω ολο το φορουμ.παιδια αποφασησα σημερα και αγορασα ενα UPS για σωστη παροχη ρευματος στο pc μου.ειναι στα 500v θα μου φτασει η ειναι ανεπαρκες; παρακαλω περιμενω γνωμες τα υποσηστηματα του pc μου ειναι αυτα της υπογραφης συν ενα τροφοδοτικο 520ozc, και ενα wc της ZALMAN.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

ο Θεμης ειναι ξαδερφος μου! :rolleyes: Sorry για το οφ. Πρεπει να ειναι MGE... Τετοια εχει ο γκοραν. Εγω εχω τετοιο πολυπριζο και ειναι σκυλι!

ναι αυτο ειναι το δικο σου ποσα va ειναι ;

’λλος ένας ευτυχισμένος κάτοχος Mustek 800 VA. Για τη δουλειά που θέλω να κάνει είναι άψογο. Λόγω dsl, θέλω το pc να είσαι συνέχεια ανοιχτό, αλλά εξαιτίας συχνών διακοπών ρεύματος μικρής διάρκειας στην περιοχή μου το ups είναι απαραίτητο.

Το mustek λοιπόν κρατάει Tagan 480, 19άρα iiyama, Hydor L30 και USR 9105 για αρκετή ώρα (πρέπει να είναι γύρω στα 8 λεπτά απ' όσο μπορώ να υπολογίσω).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.