Jump to content

Αθόρυβοι Ανεμηστήρες

Παπ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω ψάξει ολο το νετ και ανεμηστηρα 12αρι με φωτισμο ολοι ειναι περιποθ στα 30-40 db.

Μεχρι ποσο db ειναι καλο να μην ακουγετε;;; Γινετε να κατεβασω στροφες ανεμηστηρα χωρις να εχω αυτα τα εξτρα εξαρτηματα που περνουμε και τα βαζουμε εκει στην θεση των drivers???

Αν καποιος εχει βρει αθορυβο φωτιζομενο ανεμηστηρα αν μου πει και μενα!!!

Αρχική απάντηση από Παπ [Σήμερα, στις 10:03]

Εχω ψάξει ολο το νετ και ανεμηστηρα 12αρι με φωτισμο ολοι ειναι περιποθ στα 30-40 db.

Μεχρι ποσο db ειναι καλο να μην ακουγετε;;; Γινετε να κατεβασω στροφες ανεμηστηρα χωρις να εχω αυτα τα εξτρα εξαρτηματα που περνουμε και τα βαζουμε εκει στην θεση των drivers???

Μάλλον δεν έψαξες πάρα πολύ. Δες και εδώ

Αρχική απάντηση από Παπ

Εγώ έχω αγοράσει τους μπλε 12αριδες revoltec από το hacshop.gr και ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω 4 και είναι εντελώς αθόρυβοι. Γύρω στα 22db παίζουν :)

εγω εχω cooler master silent fan(απο e-shop) ειναι τελειως αθορυβοι. 22 db περιπου σε full.

Τα ανεμιστηράκια που έχει το eshop υπάρχουν σε διάφορες τιμές. Αυτά των 3-5 είναι καλά;

Θέλω να βάλω ένα στο μπροστά και ένα στο πίσω μέρος του κουτιού για καλύτερη ροή αέρα.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

εγω εχω cooler master silent fan(απο e-shop) ειναι τελειως αθορυβοι. 22 db περιπου σε full.

Και γω αυτα εχω και κανουν πολυ λιγο θορυβο (1200 στροφες)

Αρχική απάντηση από looperx

Εγώ έχω αγοράσει τους μπλε 12αριδες revoltec από το hacshop.gr και ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω 4 και είναι εντελώς αθόρυβοι. Γύρω στα 22db παίζουν :)

2 12αρηδες και 4 8αρηδες της ιδιας εταιριας...δεν ακουγεται τπτ!!

2 led silent 12025 (12αρηδες) μπήκαν πρόσφατα σε ένα Tt tsunami και σε συνδυασμό με το cooldrive, μου έλυσαν το πρόβλημα του θορύβου,αφού "κατεβαίνουν" μέχρι τις 500-600 rpm.

Ακόμα και σε full στροφές (1200) δεν τους ακούς καθόλου...:)

post-1006-1416071846,9567_thumb.jpg

3-5 ευρώ και 12άρης μάλλον δε θα είδες σωστά.

Ο φθηνότερος είναι ο κούλερμάστερ στα 7 και κάτι ήσυχος ,μπλε αλλά όχι φωτιζόμενος

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Χθες, στις 16:06]

2 12αρηδες και 4 8αρηδες της ιδιας εταιριας...δεν ακουγεται τπτ!!

Fani τους revoltec τους εχει στο site του hacshop να τους δω... γιατι στα αλλα μαγαζια δεν εχει καθόλου αυτή την μαρκα...

Και εγώ τους Cooler master θα πρότεινα για αθόρυβους φωτειζόμενους!

Αρκετά αθόρυβοι θα έλεγα, αν και έχω την εντύπωση οτι η φωτεινότητα από τα leds έχει κάπως εξασθενήσει από τότε που τους πήρα! Μπορεί βέβαια να είναι και ιδέα μου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.