ppkstat Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα χοντρό πρόβλημα με το μηχάνημα της υπογραφής μου. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω οτιδήποτε software. Παίρνω το μήνυμα windows cannot find C:\(τάδε software) make sure you typed the name correctly and try again Εγκαθιστώ όλα τα προγράμματα στον ssd μου. Στην συνέχεια ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να σβήσω, ή να μετακινήσω αρχεία στον σκληρό. Παίρνω ένα μήνυμα που μου λέει ότι χρειάζομαι administrative access. Εννοείται ότι ο λογαριασμός μου είναι administrator. Όταν σε αυτό το μήνυμα πατάω το κουμπί continue με το γνωστό logo της ασπίδας δεν συμβαίνει τίποτα. Μπορώ όμως να σώσω πχ ένα download στο desktop ή σε κάποιο άλλο folder του σκληρού μου. Αυτά σε win7. Το virus scan βγήκε καθαρό (avast) και το pc κατά τ άλλα φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ μου κάτι αντίστοιχο. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Μάρτιος 28, 2018 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2018 Για αρχή κατέβασε αυτό για να είσαι σίγουρος οτι είσαι administrator.Δεξί κλίκ Take ownership. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Μάρτιος 28, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2018 5 minutes ago, edward said: Για αρχή κατέβασε αυτό για να είσαι σίγουρος οτι είσαι administrator.Δεξί κλίκ Take ownership. Δεν μπορώ να το τρέξω. Μου εμφανίζει το μήνυμα στο αρχικό μου post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Μάρτιος 28, 2018 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2018 Μπες σε safe mode,άνοιξε το command prompt και γράψε sfc /scannow. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Μάρτιος 28, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2018 To sfc μου έλυσε το πρόβλημα, χίλια ευχαριστώ! Δεν περίμενα να είναι κάτι τόσο απλό (αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος γιατί έγινε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Μάρτιος 29, 2018 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2018 Μπορείς να κατεβάσεις και το hard disk sentinel, να δεις σε τι κατάσταση είναι οι δίσκοι σου. Να ξέρεις οτι ολα είναι εντάξει δλδ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Μάρτιος 29, 2018 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2018 To sentinel δίνει για τον ssd 96% health με 15.1ΤΒ writes και 656 ώρες λειτουργίας. Νομίζω οτι είναι οκ για ssd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Μάρτιος 29, 2018 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2018 Εαν δεν σου έχει κάποια περίεργη προειδοποίηση για το 96%, είναι μια χαρά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts