Jump to content

Με το χέρι στην καρδιά!

K.K

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

AMD ή INTEL

Ένα ερώτημα για δυνατούς λύτες.

Προσοχή θέλω τεκμηρίωση τόσο για τις εφαρμογές όσο και για τα παιχνίδια.

Προσωπικά δεν έχω γνώμη γιατί δεν είχα ποτέ AMD. :rolleyes:

ΥΓ: Ως νέο μέλος θεώρησα καλό να σας παραθέσω και φωτό του συστήματος μου. Πληροφοριακά να σας πω πως αιτία για την αγορά της οθόνης μου ήταν το thelab και για την ακρίβεια ο Soki με το υπέροχο review του. Φυσικά να μην ξεχάσω και τα μαγικά χέρια του Snips.:T:

post-2809-1416071839,8418_thumb.jpg

Η ερωτηση ποια ειναι? Τι εχεις στο συστημα σου ή τι σου προτεινουμε να παρεις για το ομορφο κουτακι σου με την πανεμορφη οθονη?

Αρχική απάντηση από K.K

AMD ή INTEL

Ένα ερώτημα για δυνατούς λύτες.

Προσοχή θέλω τεκμηρίωση τόσο για τις εφαρμογές όσο και για τα παιχνίδια.

Προσωπικά δεν έχω γνώμη γιατί δεν είχα ποτέ AMD. :rolleyes:

Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται

εάν ήθελες να δείξεις το κουτί σου ας το έβαζες στο συγκεκριμένο post

Ειπαρχουν 1000+1 θεματα με απαντησεις στο ερωτημα σου,απλα κανε μια αναζητηση για να δεις τι κανει κ τι δε κανει ο καθε επεξεργαστης(Βασικα το μονο που δε κανει ο AMD πλεον ειναι το Hyperthreating,αλλα κ αυτο θα αλλαξει συντομα με τους dual core)

Καλως ηρθες στο lab :)

βγάλε το χέρι από την καρδιά, βάλε στην τσέπη και αγόρασε ότι γουστάρεις περισσότερο! welcome!

Αρχική απάντηση από blade_pan

Καλα πως το υποδεχεστε ετσι το παιδι...

Καλως ηρθες...

Α και μην ξεχασω...AMD!

Εγώ το αποπείρα το παιδί...

Το thread είναι στο Intel και σωστά

Μια αναζητηση στο site θα τον διαφωτισει και θα καταλαβει καλυτερα!

Στο τελος θα δωσει μονος του μια απαντηση...

Περιμενουμε λοιπον!

Έχω επεξεργαστή INTEL 3.2 PRESSCOT με κάρτα γραφικών X800XT PL και σκέπτομαι να αναβαθμιστώ σε PCI Express με Serial Ata 2 αλλά δεν ξέρω αν παραμείνω σε INTEL ή πάω σε AMD;

Και αν έχετε να μου προτείνετε motherboard.:rolleyes:

Αρχική απάντηση από K.K

Έχω επεξεργαστή INTEL 3.2 PRESSCOT με κάρτα γραφικών X800XT PL και σκέπτομαι να αναβαθμιστώ σε Serial Ata αλλά δεν ξέρω αν παραμείνω σε INTEL ή πάω σε AMD;

Κατά την γνώμη μου, είσαι με πολύ καλό και δυνατό σύστημα και δεν χρειάζεται να αναβαθμίσεις. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, να σκάσεις 400-500 επιπλέον και να αποκτήσεις ένα σύστημα 5-10% γρηγορότερο από αυτό που έχεις.

Τι ακριβώς ψάχνεις που δεν στο παρέχει το παρόν σύστημα; Αν ψάχνεις για σκληρό SATA, θέμα αλλαγής πλατφόρμας δεν τίθεται...

μηπως ο φιλος Κ.Κ εννοει οτι θελει SATA II?

εαν ναι, η αλλγη πλατφορμας ειναι μονοδρομος...

παντως σε γενικες γραμμες και οπως σου ειπανε και παραπανω,

και το συστημα σου βασταει καλα ακομα...

και η περιοδος αυτη δεν ειναι η καταληλοτερη για αναβαθμιση

μιας και δεν εχει κατασταλαξει ακομα η αγορα μετα την κυκλοφορια τοσων νεων cpu & chipsets

hold your euros λιγο ακομα.....

Περίμενε κάνα δύμηνο-τρίμηνο και μετά αποφασίζεις....Μια χαρά είσαι τώρα......Δε χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω....ΣΥΝ ότι στο χρόνο που σου έγραψα θα έχεις μαζέψει ΚΑΙ περισσότερα χρήματα οπότε και θα είσαι πιό "άνετος" τότε για τυχόν αλλαγές....... ;)

Μην χαλάς χρήματα τώρα γιατί με το σύστημα που έχεις είσαι μια χαρά....

Σε 2 - 3 μήνες από τώρα που θα έχουν κυκλοφορήσει να νέα καλούδια και δούμε τι καινούργιο θα προσφέρουν το ξανασυζητάμε......

Μάζεψε λεφτάκια και βάλε τα στην άκρη.....:T:

να αλλά δε 2 -3 μήνες μάλλον θε θα μπορεί να την κάνει την αναβάθμιση!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ????????:happy2: :happy2: :happy2: :jump1: :jump1: :jump1:

ΥΓ: Ως νέο μέλος θεώρησα καλό να σας παραθέσω και φωτό του συστήματος μου. Πληροφοριακά να σας πω πως αιτία για την αγορά της οθόνης μου ήταν το thelab και για την ακρίβεια ο Soki με το υπέροχο review του.

Βρήκε το φως του ο τυφλός θέλει και να γ****:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: ...

Αρχική απάντηση από K.K [Σήμερα, στις 04:55]

Έχω επεξεργαστή INTEL 3.2 PRESSCOT με κάρτα γραφικών X800XT PL και σκέπτομαι να αναβαθμιστώ σε PCI Express με Serial Ata 2 αλλά δεν ξέρω αν παραμείνω σε INTEL ή πάω σε AMD;

Οπως ειπαν και απο πανω δεν υπαρχει λογο τωρα να κανεις καμια κινηση

Μια χαρα ειναι το παρον συστημα σου και με το παραπανω σε γενικα Πλαισια

Περιμενε ερχονται καλυτερα Hardware σε μικρο διαστημα

Καινουργιοι επεξεργαστες με νεα τεχνολογια, καινουργιες μητρικες, καινουργιες και ταχυτερες καρτες απο το Χ800ΧL κλπ (Η επομενες καρτες της ΑΤΙ που αναμενονται απο το Mαιο και μετα θα υποστηριζουν και Shader 3.0 και "αλλα SLI" τεχνολογια)

Aμα τρεξεις και αγορασεις απο τωρα καινουργιο συστημα θα αρχιζεις να κλαις τα λεφτα σου μετα

Παρε ενα γρηγορο SATA αμα θες για την ωρα (η ακομα και ενα καλο ΕΙDE)

(αν και δεν προκειται να κερδισεις και τιποτα το ιδιαιτερο εκτος ισως απο λιγο ταχυτερο loading) και μην σκας για το SATA 2

Λοιπόν ψάχνεις στο φόρουμ και διαβάζεις όλα τα σχετικά θέματα.Μελετάς και τις ιστοσελίδες της AMD , INTEL ,πας σε ξένά φόρα και ιστοσελίδες για να μελετήσεις προσεκτικά και παίρνοντας σημειώσεις τις σχετικές δοκιμές και μετά πας στο Skroutz.gr και ψάχνεις για

AMD 939

Με το χέρι στη καρδιά δηλώνω πως το έχουμε εξαντλήσει το ρημάδι το θέμα...

Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 10:49]

Κατά την γνώμη μου, είσαι με πολύ καλό και δυνατό σύστημα και δεν χρειάζεται να αναβαθμίσεις. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, να σκάσεις 400-500€ επιπλέον και να αποκτήσεις ένα σύστημα 5-10% γρηγορότερο από αυτό που έχεις.

Τι ακριβώς ψάχνεις που δεν στο παρέχει το παρόν σύστημα; Αν ψάχνεις για σκληρό SATA, θέμα αλλαγής πλατφόρμας δεν τίθεται...

Για να μπορείς να αναβαθμίσεις το σύστημά σου και να νοιώσεις τη διαφορά, πρέπει η συχνότητα επεξεργασίας του παλιού υπολογιστή να έχει την τριπλάσια συχνότητα επεξεργασίας από τον παλιό. Αλλιώς, τζάμπα τα λεφτά που θα δώσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.