DarkSaga Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2005 άλλαξα τροφοδοτικό απο chieftec σε ENERMAX 600!!!μνήμες απο Vitesta σε CH5και έκανα ενα μαμημενο Clear CMOSπάω να μουτάρω και με το που δίνω ρεύμα περνάει απο τα ακόλουθα post codes 83 ακαριαία9C9Fκαι εκεί μένειτι κάνω?την χαιρετάω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 άλλαξε θέση στο USB 5Vstandby Jumber και ξαναδοκίμασε.έχει Postάρει ξανά η Mobo ή πρώτη φορά προσπάθησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 το mobo το έχω καιρό μνήμες ch είχα καιρό απάνω απλά με τα vitesta είχα βάλει 9χ272 cas 3 μήπως είναι αυτό?το 5V stanby ποιο είναι?άλλο απο το jbat δίπλα ακριβώς στην μπαταρία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 όχι κοντά στην τροφοδοσία είναι κοίτα το manual, αλλά δε πρέπει να είναι αυτό το πρόβλημα σου αφού σου δούλευε, δοκίμασε να την postάρεις με ένα stick. (μήπως έχεις βάλει το Jb CMOS σε λάθος θέση? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 10, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 οχι στη σωστή το έχω γυρίσει με ένα βιτεστα και πάλι δεν...θα δοκιμασω το 5v stanby Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 10, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 εχω μόνο led 5Vusb Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 10, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 μμμμμμμ λογικά θα πρέπει να υπάρχει αλλά είναι η KV8 και όχι η AV8 που είχα εγώ. Δοκίμασε να βάλεις τις CH πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 10, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 πως αλλιώς μπορώ να χαλάσω τυχόν ρυθμίσεις που κρατάει το βιος?στο site λέει πως η σειρά 9χ σχετίζεται ενδεχομένως με προβληματικο Ocμπορεί να παίξει αν βγάλω το cpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Απρίλιος 10, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Εχεις PM που τα εξηγεί ΟΛΑ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 11, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Τελικά ΟΛΑ τα ορθόδοξα δεν επέφεραν κανένα αποτέλεσμα!!!!κούμπωσα το chieftec και πήρε με τη μιαβάζω το ΕΝΕΡΜΑΞ τα ίδιαστο δεύτερο αποχαιρετηστήριο με το chieftec τα είπαν καλά μάλλονέκτοτε μπουτάρει και το Enermax!λύση 5" πριν ξυλώσω τα πάντα.....ευτυχώς τη γλύτωσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Απρίλιος 11, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Δεν είναι το τροφοδοτίκό..... Πιθανώς επειδή το 20Pin ΑΤΧ Power είναι κοντά στις μνήμες, με το βάλε - βγάλε κάνει κοιλιά στα ΒΑΝΚς και άλλωτε κάνουν επαφή οι μνήμες και άλλοτε όχι.... Αν ξαναδείς τίποτα κουλά κάνε αυτό που σου είπα και θα είσαι κύριος.... ΒΤW ... το κινητό σου είναι συνέχεια κλειστό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Απρίλιος 21, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 μια που μιλαμε ολοι για την ίδια μητρικη, εχει κανεις ιδεα τι ειναι το post code 6.2 ??Η μητρικη μου δεν μπουταρει με τιποτα. Τετοιος κοδικος δεν υπαρχει στο manualΕφαγα ολο το νετ και βρηκα 1-2 thread γιαυτο το προβλημα αλλα δεν υπηρξε λυση. Εκανα και δικο μου ποστ εδω αλλα απαντηση καμιαΑλλαξα τα παντα, μνημες τροφοδοτικα, καρτες γραφικων, επεξεργαστες.. τιποτες... Αυριο φευγει για RMA, Λεω μπας και την γλυτωσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.