theobabis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2005 Παιδες, μηπως εχει παρει πουθενα το ματι σας παραθυρο για stacker? Σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Στο hac το είχα δεί εγώ απο εκεί που το πήρα δλδ Link to comment Share on other sites More sharing options...
theobabis Απρίλιος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 aristos87, μηπως θυμασαι την τιμη που το ειχες παρει? Το βρηκα στο computer data 45 euro, αλλα μου εχει μεινει η εντυπωση οτι το eshop παλια το ειχε στα 29-30 euro και 50% χαρατσι, αν θυμαμαι καλα, μου ειναι καπως δυσκολο να το καταπιω. Σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 45 το πήρα και γώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theobabis Απρίλιος 10, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 thanx, θα το τσεκαρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Απρίλιος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Πριν απο 10 μερες στο eshop 19.90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 10, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Τον παλιο καιρο που ο εργοδοτης δεν πληρωνε καλα και το παραθυρο εκανε 40 ευρα, το εκοψα μονος μου και βιδωσα ενα πλεξι πανω 5ευρα. Αν εισαι και λιγο πιο μαστορας απο μενα το κανεις να φαινεται και πιο προσεγμενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theobabis Απρίλιος 11, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 skelos, α, τοσο καλα... SLN, αν σου δεσω τα χερια και σου κλεισω τα ματια, ισως θεωρηθω λιγο καλυτερος μαστορας... Με dremel? Οπως μπορεις να φανταστεις, αρχιζω και το σκεφτομαι... :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 11, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Αλουμινιο ειναι ρε. Κοβεται ευκολα. Και καθολου να μην εχεις εργαλεια, αν πας σε ενα οποιοδηποτε μηχανο-μαγαζο (συνεργειο κλπ) θα στο κοψουν τζαμπε φανταζομαι....Μετα παιρνεις ενα τετραγωνο κομματακι πλεξι και το βιδωνεις. Απλα πραγματα. Το καλυτερο ειναι οτι δεν φοβασει μην κανεις ζημια στο κουτι γιατι πολυ απλα μονο το πλαϊνο "μαγαριζεις". Και τελειως λαθος να το κανεις.... το πετας και παιρνεις με 20 ευρω το ετοιμο και "ουτε γατα ουτε ζημια". Κανε οτι γουσταρεις! Ουσιαστικα προσεχεις μονο να μην πειραξεις τα "αυτακια" που συρταρωνουν στο στακερ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theobabis Απρίλιος 11, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Aπο το eshop με ενημερωσαν οτι θα φερουν μεσα στη βδομαδα, αλλιως i will follow your lead master Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 11, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 @σολων γιατι δεν το βιδωσες το πλεξυ απο την μεσα μερια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 11, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 13:07] @σολων γιατι δεν το βιδωσες το πλεξυ απο την μεσα μερια? Δεν ειναι δεσμευτικο αυτο που εκανα. Οποιαδηποτε στιγμη μπορω να το αλλαξω προφανως. Απλα η αρχικη ιδεα ηταν να ανοιξω 5-10 μεγαλες τρυπες (αερισμου) και να βιδωσω πανω στο πλεξι το φουρφουρι που φυσαει μνημες και πανω γωνια dfi. Οπως το ειχα σκεφτει μου φανηκε καλυτερα να δωσω τον 1-2 ποντους παραπανω εσωτερικο χωρο. Τελικα στηριξα το φουρφουρι στο psu cage. Καλες οι δικαιολογιες που μολις ειπα αλλα στην πραγματικοτητα, αν δεις δεν εχω κοψει τελειως ευθεια το πλαϊνο , οποτε οταν το δοκιμασα να το βιδωσω εσωτερικα "εδειχνε" λιγο ασχημα το στραβοκοψιμο. Ενω εξωτερικα, καπως καλυπτει την "στραβη" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.