djtaz13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2018 Καλησπέρα σας. Έχω πρόβλημα με την ram που καταναλώνει το Firefox. Έχω 8 καρτέλες ανοιχτές σε ένα παράθυρο. Έκανα δύο αλλαγές στις ρυθμίσεις μετά από ψάξιμο στο google. Δείτε παρακάτω τις εικόνες. Καλά έκανα? Θεωρείτε φυσιολογική η χρήση τόσης ram? Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Μάρτιος 22, 2018 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2018 Ποση μνημη καταναλωνει ? σε 14 παραθυρα με 16 μνημη τρωει 1.2GB χωρις να ειναι τικαρισμενο αυτο που βλεπω στη φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Μάρτιος 23, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2018 1.5GB σε 16GB ram με 12 παράθυρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Μάρτιος 23, 2018 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2018 Δεν βλεπω να εχουμε αποκλισεις πανω κατω στα ιδια ειμαστε. Δεν ξερω βεβαια αν καποιος αλλος εχει μικροτερη καταναλωση περιμενε και καμια γνωμη ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Μάρτιος 23, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2018 Οκ ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 27, 2018 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2018 Περίπου ίδιες καταναλώσεις έχω με chrome και πάντα εξαρτάται από τα tabs που έχεις ανοιχτά. Να θυμάσαι, όση περισσότερη ραμ βλέπει , τόση περισσότερη θα φάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 21, 2018 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2018 Δεν ξερω αν πρεπει να κανω αλλο θεμα Απο αυτην την εκδοση και περα εχω παγωματα στα διαφορα tabs, οχι στο προγραμμα αυτο καθεαυτο. Πχ 6/10 φορες που θα ανοιξω τον Λαμπη ή θα δω απλα ενα ασπρο φοντο με "loading icon" στη μεση η θα πατησω το καμπανακι και ο κερσορας θα μεινει "χερακι" για κανα-δυο λεπτα και δε θα μπορω να πατησω πουθενα αλλου. Μετα θα ξεκολλησει. Το παθαινω και στο youtube. Plug-ins δεν υπαρχουν περα απο adblock το οποιο απενεργοποιησα. Εκανα και refresh τιποτα. Απενεργοποιησα και το HW accel. Καμια ιδεα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts