dimitra skoumpouri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2018 Γεια σας παιδια , σαν καινουργιο μελος εχω να προτεινω κατι Ανοιξε ενα νεο καταστημα (Nektarios ) στην στην Κηφισιά Με τον τροπο αυτο σας καλωσοριζουμε ,προσφεροντας σας εκπτωση εως και 30% σε ολες τις υπηρεσιες Δίνοντας το όνομα σας στη Reception είστε έτοιμοι να απολαύσετε μια μοναδική περιποίηση. Λήξη διαγωνισμού στις 15 / 4 / 2018 Για περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε να μπειτε στο Facebook Page: yadayadaInstagram: yadayadayada Περιμενω να μου κανετε ποδαρικο (joke) Ειναι μια καλη ευκαιρια ,οσοι ενδιαφερονται μπορουν να επικοινωνησουν και μαζι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 19, 2018 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2018 Στη reception θα δίνουμε το κανονικό μας όνομα ή το όνομα που έχουμε στον Λάμπη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitra skoumpouri Μάρτιος 19, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2018 εσυ δωσε οποιο σου κανει κεφι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 19, 2018 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2018 40 minutes ago, UltraB said: Στη reception θα δίνουμε το κανονικό μας όνομα ή το όνομα που έχουμε στον Λάμπη; Μη πεις Ultra και σε λουσουν με ultrex Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάρτιος 19, 2018 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2018 Η μοναδική περιποίηση περιλαμβάνει και happy ending? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 19, 2018 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2018 πριν 12 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε: Η μοναδική περιποίηση περιλαμβάνει και happy ending? Όταν πας στο ταμείο θα είναι το ending αλλά δε ξέρω πόσο happy θα είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Μάρτιος 19, 2018 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2018 πριν 13 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε: Η μοναδική περιποίηση περιλαμβάνει και happy ending? Αν είσαι ομορφόπαιδο έχουν τον κατάλληλο άνθρωπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 20, 2018 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2018 On 3/19/2018 at 5:48 ΜΜ, το μέλος dimitra skoumpouri έγραψε: εως και 30% σε ολες τις υπηρεσιες Και πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες δηλαδή; Δήμητρα γιρνα πισο ι εστο τιλεφονα!11!1!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.