mar_ch1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Αγόρασα ένα λάπτοπ HP πριν ένα μήνα με Windows 10 Home. Εδώ και 2 εβδομάδες παρατήρησα ότι κάνει αυθαίρετα restart χωρίς απολύτως καμία προειδοποίηση, μία φορά την ημέρα. Συνήθως δηλαδή όταν ανοίγω τον υπολογιστή το πρωί μετά από τερματισμό, κάνει αυθαίρετα restart χωρίς προειδοποίηση. Μπορεί σε δέκα λεπτά ή μετά από μία ώρα. Παρατηρώ και υπερφόρτωση CPU πριν το αυθαίρετο restart. Επίσης, έχω ρυθμίσει να γίνονται τα updates μία φορά την εβδομάδα σε συγκεκριμένη ώρα, και έχω επιλέξει τις ώρες εργασίας από 8 το πρωί έως 11 το βράδυ ώστε να μην κάνει μόνο του restart. Έχω την έκδοση 1709 και το πρόβλημα συνεχίζεται αλλά όχι καθημερινά. Έχει εντοπίσει κάποιος τη λύση στο πρόβλημα αυτό; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάρτιος 17, 2018 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2018 Έχεις κοιτάξει στον Event Viewer τι συμβαίνει όταν γίνεται η επανεκκίνηση; Τι γεγονότα την προκαλούν; Kernel-Power, WindowsUpdateClient, κάτι άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 17, 2018 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2018 Ειναι amd το hp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Μάρτιος 17, 2018 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2018 Από θερμοκρασίες πώς τα πάει (σε φόρτο, όχι σε αδράνεια); Θα βοηθούσε αν έγραφες το μοντέλο του λάπτοπ. Το πήρες καινούργιο ή μεταχειρισμένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 17, 2018 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2018 Αν ειναι BW το εχουν σχεδον ολα τα φορητα. Ειναι η προβλημα αρχιτεκτονικης η πρόβλημα οδηγων. Υπαρχει ιστορικο bsod απο το 2009 σε amd laptop. Ας περιμενουμε να μας πει ο φιλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts