DEADLAZARUS Αύγουστος 12, 2018 Author #61 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2018 πριν 16 ώρες, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: για ετοιμάστε τα φράγκα σας σιγά σιγά αν είναι Nvidia mean to play θα χρειαστούμε 2080 επειδή nvidia Νικόλα, σύνελθε... Μια χαρά έπαιξα το Rise of the tomb raider με την 970. Με κάρτα 3ετίας (και βάλε). Αν θέλουμε 2080, όπως λες, να ετοιμάσω τη 1080ti για χάρισμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 12, 2018 #62 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2018 Ε ναι, έχει πλημμυρίσει τον τόπο με κάρτες ισάξιες στο high-end κομμάτι η AMD οπότε seems legit. Η κακιά η nVidia τα φταίει όλα. Επειδή nvidia, όχι επειδή κοιμάται στο θέμα gpu η amd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 12, 2018 #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2018 (edited) χαχαχ έρχεται παίδες κάποια στιγμή θα γυρίσει ο τροχός όπως έγινε στα cpu και θα βγει η AMD και πάλι μπροστά ! καθίστε βρε να βγάλει κανένα φράγκο να φτιάξει καμιά κάρτα !!! πολύ βιάζεστε ! Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 12, 2018 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 12, 2018 #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2018 Εσύ θέλεις να βγει η AMD μπροστά και μόνη, αυτό σε νοιάζει, όχι ο υγιής ανταγωνισμός. Εσείς της AMD είστε μακράν χειρότεροι από τους Inteloενβίντια, αλλά όταν τα λέω είμαι κακός. Γενικά θέλετε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα μπας και νιώσετε λίγο καλύτερα. Μπράβο, τα συγχαρητήριά μου. Πίσω στο θέμα μας τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 12, 2018 #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2018 3 minutes ago, tommybertsen said: Εσύ θέλεις να βγει η AMD μπροστά και μόνη, αυτό σε νοιάζει, όχι ο υγιής ανταγωνισμός. Εσείς της AMD είστε μακράν χειρότεροι από τους Inteloενβίντια, αλλά όταν τα λέω είμαι κακός. Γενικά θέλετε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα μπας και νιώσετε λίγο καλύτερα. Μπράβο, τα συγχαρητήριά μου. Πίσω στο θέμα μας τώρα. αφού έχω μετοχές τστστστστ τι να λέμε τώρα .... αρχικά θέλω να γίνει παρόμοια φάση με τους επεξεργαστές και βλεπουμε ... αν τώρα η nvidia πιαστεί στον ύπνο όπως η INTEL καλά να πάθει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 12, 2018 #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2018 Δεν νομίζω πως είσαι ικανοποιημένος με αυτό. Μετοχές μπορεί να μην έχεις, αλλά διάβαζε και λίγο αυτά που γράφεις. Αν είχες, περισσότερο προσγειωμένος και αντικειμενικός θα ήσουν. Η nVidia , δεν είναι intel, fyi. Μόνη της παίζει, επειδή AMD. End of discussion. Ότι απαιτήσεις και να έχει το SOTTR, μένει να αποκαλυφθούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 12, 2018 #67 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2018 ο χρόνος θα δείξει man ! ότι και να λες βάζεις ταμπέλες χαλάρωσε εγώ θέλω επιδόσεις 1080ti στα 300 ευρώ γίνεται ? εσείς που τα σκάτε αει σα πέρα και παραπέρα πάντως θα είναι παιχνιδάρα όπως και τα υπόλοιπα νέα Tomb Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 12, 2018 #68 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2018 Τα 2 τελευταία μηνύματα έφυγαν για να μην γίνει τίποτα χειρότερο. ΣΤΟ ΘΕΜΑ μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Αύγουστος 12, 2018 #69 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Αύγουστος 13, 2018 #70 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2018 Gameplay videos και trailers δεν βλέπω γενικά αλλά αυτές τις επιλογές που πρόσθεσαν στην δυσκολία μου άρεσαν αρκετά. https://www.pcgamer.com/shadow-of-the-tomb-raiders-best-new-features-are-its-custom-difficulty-settings/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Αύγουστος 15, 2018 #71 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Αύγουστος 23, 2018 #72 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 3, 2018 Author #73 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2018 https://www.techpowerup.com/247325/shadow-of-the-tomb-raider-pc-system-requirements-released Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Σεπτέμβριος 10, 2018 #74 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 10, 2018 Author #75 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2018 https://arstechnica.com/gaming/2018/09/shadow-of-the-tomb-raider-review-fighting-for-my-life-and-loving-it/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 10, 2018 #76 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 11, 2018 #77 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2018 άντε σε λίγες μέρες βγαίνει !!! 14/9/18 preorder στα 38ε προχτές έτσι γιατί είναι LARA preload 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 13, 2018 #78 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2018 τι 18 ώρες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Σεπτέμβριος 14, 2018 #79 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 Δωρεάν skins https://tombraider.games/GoldenWeapons 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 14, 2018 #80 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 41 minutes ago, rip_noob said: Δωρεάν skins https://tombraider.games/GoldenWeapons αν δούλευαν και τα logins καλά θα ταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts