Harrisxr650 Απρίλιος 27, 2018 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2018 On Thu Mar 15 2018 at 1:24 ΜΜ, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Περιμένω εξερεύνηση του τύμβου της Αμφίπολης και του τάφου του Μητσοτάκη. Με αυτά τα ονοματα που αναφερεις εγω δεν το κανω install… να κλαίμε hardware… ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 28, 2018 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2018 https://www.dsogaming.com/news/nixxes-software-will-develop-the-pc-version-of-shadow-of-the-tomb-raider-will-collaborate-with-nvidia/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 10, 2018 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Ιούνιος 11, 2018 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2018 Ελπίζω σε αρκετά καλύτερο από τα προηγούμενα διότι οι διαφορές από το reboot στο rise ήταν αρκετά μικρές θα έλεγα, και μας διαφημίζουν οτι έχουν σκάσει 100 μύρια για το developing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 11, 2018 Author #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2018 Ελπίζω να μην έδωσαν 100 εκατομμύρια μόνο και μόνο για ν' αλλάξουν (για 3η φορά) την κόμμωση του Jonah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούνιος 11, 2018 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2018 Είσαι στην Ε3, παρουσιάζεις το τρίτο και κατά κανόνα καλύτερο game της σειράς και μου το τρέχεις σε ΧΒΟΧ και τα γραφικά είναι σαν του serious sam του 2004?? Δλδ έλεος. Κάτσε 10 λεπτά και μοντάρισε το (που λέει ο αλέφαντος) για PC και δείξε το όπως πρέπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Ιούνιος 11, 2018 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος GFFermari έγραψε: και τα γραφικά είναι σαν του serious sam του 2004?? Τι είπες ωρέ για το Serious Sam? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 11, 2018 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος edward έγραψε: Τι είπες ωρέ για το Serious Sam? Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααrgh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 12, 2018 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2018 Meh, αλλά τέλος πάντων 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 12, 2018 Author #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2018 (edited) Ξαναζεσταμένο φαγητό. Τουλάχιστον, βάλτε τη Λάρα γυμνή (βράχηκε το μπλουζάκι και δεν είχε άλλο, μην φανταστείτε) να δούμε κάτι ενδιαφέρον. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 12, 2018 από DEADLAZARUS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Ιούλιος 23, 2018 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2018 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Ιούλιος 27, 2018 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2018 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιούλιος 27, 2018 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2018 Θελω μη politically correct tomb raider. Θελω σορτσακια βρεγμενα μπλουζακια βρεγμενα περιεργες φιγουρες στο σκαρφαλωμα φιλακια στα guns και ποζες και δεν συμαζευεται. Φτυστε στα μουτρα τους PC warriors. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 27, 2018 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2018 Είναι ιδέα μου ή τα γραφικά άλλαξαν κατά πολύ και πάνε προς Uncharted & The Last of Us; Όχι ότι είναι κακό αλλά μου φαίνεται άλλαξε το όλο feeling. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούλιος 28, 2018 Author #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2018 πριν 11 ώρες, το μέλος fatalara έγραψε: Θελω μη politically correct tomb raider. Θελω σορτσακια βρεγμενα μπλουζακια βρεγμενα περιεργες φιγουρες στο σκαρφαλωμα φιλακια στα guns και ποζες και δεν συμαζευεται. Φτυστε στα μουτρα τους PC warriors. Guns and pozes ένα πράγμα. Το αυθεντικό feeling του tomb raider προέκυπτε από την εξερεύνηση creepy τάφων, από την εύρεση μυθικών και δολοφονικών πλασμάτων και από τα σκοτεινά περιβάλλοντα στα οποία έπρεπε να επιβιώσεις. Το παιχνίδι θυμίζει, ολοένα και περισσότερο, κακέκτυπο των AC/Uncharted/Far Cry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιούλιος 28, 2018 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2018 (edited) Το feeling του παιχνιδιου ηταν '' να συνεχισω να παιζω η να κανω ενα διαλειμμα να παιξω κατι... αλλο και να συνεχισω μετα?'' Βαλε το underworld σε 3D vision και θα καταλαβεις τι εννοω. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 28, 2018 από fatalara Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούλιος 28, 2018 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2018 Μια χαρά είναι η σειρά αν και με κούρασε λίγο. Γραφικά καλά, gameplay καλό, στόρυ μέτριο αλλά αποδεκτό. Εκεί που χάνει είναι στη διάρκεια, τραγικά μεγάλα - ειδικά το δεύτερο, και στην επανάληψη, νιώθεις ότι κάνεις τα ίδια πράγματα χωρίς νόημα. Τώρα το εν λόγω, φαίνεται μια από τα ίδια. Ενώ φαίνεται να έχουν προστεθεί κάποια στοιχεία στο gameplay, το feeling είναι ίδιο - αδιάφορο. Κ αυτό γιατί το στόρυ δε τραβάει και δεν υπάρχει κάτι να ελκύει. Δε ξέρω γιατί αλλά στα AC (AC 2, Brotherhood, Unity, Syndicate και λίγο Origins) πάντα μου άρεσε να μαζεύω όλα τα άχρηστα πραγματάκια που εμφανίζονται στο map. Στο TR δεν έχω το στοιχειώδες κίνητρο για να συλλέξω documents, relics etc.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Ιούλιος 28, 2018 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2018 4 hours ago, GFFermari said: Μια χαρά είναι η σειρά αν και με κούρασε λίγο. Γραφικά καλά, gameplay καλό, στόρυ μέτριο αλλά αποδεκτό. Εκεί που χάνει είναι στη διάρκεια, τραγικά μεγάλα - ειδικά το δεύτερο, και στην επανάληψη, νιώθεις ότι κάνεις τα ίδια πράγματα χωρίς νόημα. Τώρα το εν λόγω, φαίνεται μια από τα ίδια. Ενώ φαίνεται να έχουν προστεθεί κάποια στοιχεία στο gameplay, το feeling είναι ίδιο - αδιάφορο. Κ αυτό γιατί το στόρυ δε τραβάει και δεν υπάρχει κάτι να ελκύει. Δε ξέρω γιατί αλλά στα AC (AC 2, Brotherhood, Unity, Syndicate και λίγο Origins) πάντα μου άρεσε να μαζεύω όλα τα άχρηστα πραγματάκια που εμφανίζονται στο map. Στο TR δεν έχω το στοιχειώδες κίνητρο για να συλλέξω documents, relics etc.... Συμφωνώ σε όλα. Στο ac origins ξόδεψα ~45 ώρες για να κάνω όλα τα side quests και να βρω τα περισσότερα αντικείμενα. Στο rise αφού το τερμάτισα πρόσφατα ακόμα μια φορά για επανάληψη πριν το καινούριο δεν είχα καμία όρεξη να ψάξω να βρω τα αντικείμενα που έλειπαν. Μακάρι να δούμε κάτι διαφορετικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούλιος 29, 2018 Author #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2018 Μήπως να το κοιτάξετε για τα AC; Μα, όλα τα αντικείμενα; Ήρωες. Προφανώς, δεν εξαιρώ εαυτόν, μια και καθόμουν και τα μάζευα κι ο ίδιος. Είμαστε perfectionists, τι να κάνουμε.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 29, 2018 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Μήπως να το κοιτάξετε για τα AC; Μα, όλα τα αντικείμενα; Ήρωες. Ευχαριστούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts