chriscoolermaster Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2018 Καλημέρα ομάδα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα έχω εν λαπτοπ με Windows 10 μάρκας turbo x ( μην κράξετε ) το έχω 4 χρόνια το χρησιμοποιώ για κάποιες δουλειές κάποιες φορές και το έχουν οι γονείς μου έχω δοκιμάσει παρά πολλά λαπτοπ αλλά οντως όσο κι αν δεν το πιστεύετε είναι ένα καλό μηχάνηματακι ..Έβγαλε το γνωστό πρόβλημα με το airplane mode που αναβοσβήνει συνέχεια μετά από κούραση και φορματ που επανέρχεται δοκίμασα σχεδόν τις πιο mainstream λύσεις που υπάρχουν στο google τελως πάντων με κάποιες εντολές από cmd που βρήκα το απενεργοποίησα αλλά χάθηκε το WiFi δεν μπορεί να δει την κάρτα δικτύου να υποθέσω ;; Επίσης σκέφτομαι ότι πάνω στην πλακέτα είναι μαζί αυτές οι λειτουργίες και η μια επιρεαζει την άλλη ;; Δεν ξέρω ..και δεν ξέρω τι να κάνω ;; Επισης Σας γράφω μετά από 2 βδομαδες που ψάχνω λύση ...Οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων ευχαριστώ Για τον χρόνο σας .. Sent from my iPad using Tapatalk Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Μάρτιος 13, 2018 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2018 Στο device manager στην κατηγορία hid devices τι συσκευές εμφανίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Μάρτιος 14, 2018 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2018 Βάλε μια πρόσθετη ασύρματη κάρτα σε μια θύρα USB... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriscoolermaster Μάρτιος 15, 2018 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2018 Στο device manager στην κατηγορία hid devices τι συσκευές εμφανίζει;Σήμερα που θα είμαι σπίτι θα δω και θα σου γράψω φίλε Sent from my iPad using Tapatalk Βάλε μια πρόσθετη ασύρματη κάρτα σε μια θύρα USB...Δεν έχω κάποια έξτρα κάρτα δηλαδή να δουλεύω το λαπτοπακι με έξτρα κάρτα ;Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Μάρτιος 15, 2018 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2018 πριν 6 ώρες, το μέλος chriscoolermaster έγραψε: Δεν έχω κάποια έξτρα κάρτα δηλαδή να δουλεύω το λαπτοπακι με έξτρα κάρτα ; Εμ, αφού η εσωτερική σου κάνει νερά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts