BasiliCeLew Μάρτιος 30, 2018 Author #61 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2018 Παιδιά δεν ξέχασα κανένας σας, απλά σήμερα είχα πολύ δουλειά μόλις τελείωσα και ξέκλεψα λίγα λεπτά ίσα ίσα για να γράψω το μήνυμα πριν πάω για ύπνο. Συγγνώμη για την καθυστέρηση! Αύριο έχω ένα ταξίδι 9ωρο αν μπορέσω σε καμία στάση να ασχοληθώ θα γράψω την τελική τιμή πόσο βγαίνει για τον καθένα μας Λογικά η αποστολή θα γίνει ξεχωριστά στον καθένα μας, αφού θα επιλέξουμε και Priority direct mail οπότε θα χρειαστώ και τα στοιχεία σας γραμμένα στα Αγγλικά μόλις το κλείσουμε και μαζέψουμε τα λεφτά. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Απρίλιος 2, 2018 Author #62 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2018 Παιδιά με έχουν γράψει στο 3το το μακρύτερο λόγο ΣΚ για αυτό χάθηκα και δεν είπα ακόμα τελική τιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 2, 2018 #63 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2018 Μην τρελαίνεσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Απρίλιος 2, 2018 #64 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2018 Μάλλον έχει καθυστέρηση γενικά το κινητό Το banggood λέει πλέον coming soon(tm) Και το gearbest ships after 17 may Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Απρίλιος 9, 2018 #65 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2018 Πρέπει να γίνεται χαμός με το συγκεκριμένο κινητό. Απότι διάβασα η Xiaomi ανοίγει νέα εργοστάσια για να ανταπεξέλθει στην ζήτηση. https://www.androidcentral.com/xiaomi-setting-three-new-smartphone-factories-india-meet-demand Αφού το gearbest λέει 17 Μάη υπολογίζουμε πάνω κάτω το ίδιο και από Banggood? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 25, 2018 #66 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2018 Βγήκε και το mi6x τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Μάϊος 16, 2018 #67 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2018 (edited) Καλησπέρα σε όλους να υποθέσω λόγω της νέκρας του θέματος απλά το παρατάμε? η αλήθεια είναι ότι και το 6x μοιάζει ενδιαφέρον (ή πιο σωστά αν το 6x=mi a2 ειναι αυτό που με νοιάζει) αλλά, 1) τι camera bump ειναι αυτό ρε xiaomi 2) no headphone jack = no party 3) δεν καίγομαι για την καλύτερη κάμερα, κάτι απλά decent θέλω 4) έχω μια samsung microsd 64gb Έγινε επεξεργασία Μάϊος 16, 2018 από shattered Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Μάϊος 16, 2018 #68 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2018 Λογικά ναι. Και με την τιμή με την οποία ήρθε στην Ελλάδα δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο για τόση διαδικασία για τη μαζική αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts