ChrisXP Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2005 Καλησπέρα παιδιά πήρα προχθές την Pinnacle PCTV Pro και δεν μου άρεσε το software της για πολλού ς λόγους, έχετε να μου προτείνετε κανα καλό software που να την υποστηρίζει.
Bobi Rhoads Απρίλιος 10, 2005 #2 Απρίλιος 10, 2005 δεν σου αρεσει σαν προγραμα ή για τις δυνατοτητες του?παντως αν δεν σου αρεσει γιατι δεν σε αφηνει να κανεις εγγραφη σε mpeg2επειδη πρεπει να κανεις registration, βαλε την πρηγουμενη εκδοση του!δεν θα εχεις κανενα προβλημα
spc Απρίλιος 10, 2005 #3 Απρίλιος 10, 2005 To dscaler είναι κορυφή σαν πρόγραμμα αναπαραγωγής και νομίζω ότι υποστηρίζει κανονικά και την pctv pro
Τζώρτζης Απρίλιος 10, 2005 #4 Απρίλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από spc To dscaler είναι κορυφή σαν πρόγραμμα αναπαραγωγής και νομίζω ότι υποστηρίζει κανονικά και την pctv pro
blkik Απρίλιος 11, 2005 #5 Απρίλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από ChrisXP Καλησπέρα παιδιά πήρα προχθές την Pinnacle PCTV Pro περαστικά
unstoppable Απρίλιος 11, 2005 #6 Απρίλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από blkik περαστικά :T: :T: Δυστηχως και εμενα με ειχε απογοητευσει η Pinnacle και την εδιωξα την καρτα
yanni Απρίλιος 11, 2005 #7 Απρίλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoadsδεν σε αφηνει να κανεις εγγραφη σε mpeg2επειδη πρεπει να κανεις registration, Τι κοτσάνες είναι αυτές βρε παιδιά? Είναι γεγονός δηλαδή ότι παίρνοντας το Pro μοντέλο, και όχι π.χ. το οικονομικό, ακόμα και τότε σου ζητάει registration? Κοστίζει αυτό ή είναι δωρεάν?Για mpeg2 εγγραφές:PowerVCRWinDVR
ChrisXP Απρίλιος 11, 2005 Author #9 Απρίλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από blkik περαστικά Αρχική απάντηση από unstoppable :T: :T: Δυστηχως και εμενα με ειχε απογοητευσει η Pinnacle και την εδιωξα την καρτα Παιδιά γιατί το λέτε αυτό. Δεν θέλω άλλο πρόγραμμα για capture αλλά από θέμα δυνατοτήτων, τώρα αν τελικώς δεν μου αρέσει θα την αλλάξω. Παίζει κανα link με pm για το dscaler και κανα άλλο.
blkik Απρίλιος 12, 2005 #11 Απρίλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από ChrisXP Παιδιά γιατί το λέτε αυτό. Δεν θέλω άλλο πρόγραμμα για capture αλλά από θέμα δυνατοτήτων, τώρα αν τελικώς δεν μου αρέσει θα την αλλάξω. Παίζει κανα link με pm για το dscaler και κανα άλλο. Γιατι ακριβοπλήρωσες μια κάρτα που μόνο όνομα και πολλα προβλήματα έχει. Αν έισαι τυχερος μπορει να μην βγαλει αλλιώς θα γίνεις και συ μελός του club pinnacle:tomato: Αν σου είναι τόσο ευκολο να την αλλάξεις θα σε συμβούλευα να το κάνεις
ChrisXP Απρίλιος 12, 2005 Author #12 Απρίλιος 12, 2005 Με την WinFast DV2000 είναι καλά. Το dscaler μου την έδωσε αρχικά στα νεύρα με το ρύθμισμα των συχνοτητων.
yanni Απρίλιος 12, 2005 #13 Απρίλιος 12, 2005 Πάντως δεν μου λύσατε την απορία.Τα σκας στην Pinnacle και μάλιστα για την Pro.Πόσα registrations πρέπει να κάνεις για να δουλέψεις την κάρτα? και πόσο κοστίζουν?
ATi Απρίλιος 12, 2005 #14 Απρίλιος 12, 2005 Το registration για το Mpeg-2 έχει 5$ ναι καλά άκουσες 5 ολόκληρα δολλάρια!
ChrisXP Απρίλιος 16, 2005 Author #15 Απρίλιος 16, 2005 Παιδιά το dscaler δεν τα πάει καλά με την κάρτα μου, μπορώ να κάνω κάτι. Κατέβασα το ccrypt για filmnet αλλά κολάει στο physmem.vxd τι μπορώ να κάνω. Ποιό είναι το κανάλι του filmnet
yanni Απρίλιος 17, 2005 #16 Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από ATi Το registration για το Mpeg-2 έχει 5$ ναι καλά άκουσες 5 ολόκληρα δολλάρια! Μπράβο τους. Χρεώνουν στο Pro μοντέλο +5$? ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.... ξεφτύλες εντελώς..... Θυγατρική καμιάς εφορίας πρέπει να είναι η Pinnacle τελικά...Chris. Αθήνα μένεις? Το Filmnet αν δεν κάνω λάθος είναι στα κανάλια 8 και 53...Αλλά ποιο καλά θα το πιάνεις με... αποκωδικοποιητή!!!Τώρα για το DScaler αν δεν σου αναγνωρίζει σωστά το Tuner τότε δοκίμασε manual κάποιες επιλογές.
aggelopas Απρίλιος 17, 2005 #17 Απρίλιος 17, 2005 Για να κατεβασεις το νεο software τι στο καλο θελει?Παω στο σιτε,βαζω το μαιλ μου να φτιαξω λογαριασμο αλλα τιποτα δεν γινεται.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.