Jump to content

Recommended Posts

(edited)

Και μένα μέσα για το 2 (όχι το blackops...το Division)...σκέπτομαι να το πάρω από αγγελία από πρόμο με αγορά κάρτας (παραδίπλα δίνουν ένα 20αρικό 2 στα 3 παιχνίδια Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Tom Clancy’s The Division 2)

Έγινε επεξεργασία από sstav
πριν 20 λεπτά, το μέλος kyr.. έγραψε:

εισαι ο πρωτος και καλυτερος ?

Εχω μετανιωσει που χαθηκα για κανα μηνα μετα το release. Εχασα πολυ εδαφος και δεν μπορουσα με τπτ αργοτερα.

• 2 weeks later...

Tο πήρα και εγώ παιδιά γιατί βαρέθηκα το battlefield 1 . Τρομερά γραφικά , τα καλύτερα που έχω δει σε παιχνίδι μέχρι σήμερα. Είναι πιο αργό σε σχέση με το τρια . Γενικά μου άρεσε. Θα το παίζω μάλλον για κανένα χρονάκι . Υπάρχει κανένα τρικ για να γλυτώνουμε το χρόνο κατεβάσματος και ιντσταλ όπως υπάρχει στο όριτζιν ? 

• 2 weeks later...

Σήμερα αγορασα και εγω το game...Πολυ πιο ωραιο απο οτι περίμενα..όποιος θέλει ας με κάνει add Darap21#2709

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Παιδιά σας εξαφανίστηκαν και εσάς κάποια modes ? Στα core δεν έχω το team deathmatch και τα υπόλοιπα . Μόνο το One in a chamber . 

κι εμενα τα ιδια.κατι, κατι μου κατεβασε χθες και τωρα δε μπορω να παιξω μονο team deathmatch. αναγκαστικά παιζω και kill confirmed (core>>deathmatch moshpit)

https://community.treyarch.com/t5/Call-of-Duty-Black-Ops-4-PC/Bring-back-Team-deathmatch/td-p/11045717

• 4 weeks later...
On 28/2/2019 at 1:56 ΜΜ, το μέλος partsa έγραψε:

κι εμενα τα ιδια.κατι, κατι μου κατεβασε χθες και τωρα δε μπορω να παιξω μονο team deathmatch. αναγκαστικά παιζω και kill confirmed (core>>deathmatch moshpit)

https://community.treyarch.com/t5/Call-of-Duty-Black-Ops-4-PC/Bring-back-Team-deathmatch/td-p/11045717

επανέφεραν το team deathmatch σε ξεχωριστό ταμπ . Μετά το πατς. 

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

γεια σας παιδιά .Από απορία ,το παιχνίδι τα διαγράφει τα παλιά τα patches και τα αρχεία που δεν χρειάζεται ?σε εμένα έχει φτάσει 140 γίγα . Δεν θυμάμαι εάν την προηγούμενη φορά ήταν 120 γίγα το μέγεθος του φακέλου . Σε κάποια φόρουμς στο νετ λένε να το κάνεις unistall και πάλι install για να έχει νορμάλ μέγεθος . Σε εσάς τι κάνει ? Εγώ το έχω από το μάιο εγκατεστημένο .