ronin13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2018 (edited) Καλησπερα! Εχω ένα πολυμηχάνημα (Lexmark MX310dn) το οποίο το έχω σαν δικτυακή συσκευή. Το είχα σετάρει και δούλευε κανονικά, μέχρι που έκανα format στο laptop (Windows 10) και εκτοτε αντιμετωπίζω προβληματα με τη δικτυακή εκτύπωση του μηχανήματος. Όταν στέλνω μια εκτύπωση δεν εκτυπώνει, παρά μόνο αν κάνω επανεκκίνηση στον υπολογιστή και κάνω πάλι login. Αν τον συνδέσω με USB λειτουργεί κανονικά. Έχω προσπαθήσει να εγκαταστήσω τους drivers και αυτόματα απο τον wizard των windows αλλά και χειροκίνητα, κατεβάζοντας τον driver απο το site της Lexmark, αλλα τιποτα. Έχει κανείς καμια ιδέα? Ευχαριστω. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 4, 2018 από ronin13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Μάρτιος 5, 2018 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2018 Στους δικτυακούς εκτυπωτές καλύτερα είναι νομίζω να έχουμε σταθερή ip. Μετά, στην εγκατάσταση βάζουμε τα windows να ψάξουν δικτυακό εκτυπωτή, αν τον βρουν όλα καλά, αν τον βρουν και δεν έχουν driver τον κατεβάζουμε, αν δεν τον βρουν καθόλου βάζουμε με το χέρι την ip και στην συνέχεια τον οδηγό του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Μάρτιος 5, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2018 Τα έχω κάνει όλα αυτά, και πάλι δεν έχει διορθωθεί το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Μάρτιος 5, 2018 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2018 Δοκίμασε από αλλο υπολογιστή αν μπορείς στον οποίο κάνε τον εγκατάσταση μονο σαν δικτυακό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Μάρτιος 15, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2018 Εχει την ιδια συμπεριφορα σε ολους τους υπολογιστες του σπιτιου. Φαινεται συνεχως offline, σε ολους τους υπολογιστες, ενω ειναι κανονικα αναμμενος και συνδεδεμενος με καλωδιο ethernet στο router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Μάρτιος 15, 2018 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2018 Αν κάνεις ping την ip του τον βλέπουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Μάρτιος 15, 2018 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2018 Ναι, κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Μάρτιος 15, 2018 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2018 Κοίτα στα printer properties την θύρα επικοινωνίας αν είναι σωστή, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts