Karibu Μάρτιος 4, 2018 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2018 οκ αλλα το rollback driver δεν ειναι ενεργο πως να το κανω αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karibu Μάρτιος 4, 2018 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2018 πριν 45 λεπτά, το μέλος Karibu έγραψε: οκ αλλα το rollback driver δεν ειναι ενεργο πως να το κανω αυτο? ΟΚ πηγα στο site της μητρικης και κατεβαζω realtek .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karibu Μάρτιος 4, 2018 Author #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2018 λοιπον καταρχην σε ευχαριστω που προσπαθεις να με βοηθησεις κατεβασα τα realtek drivers και τα εβαλα αλλα παλι τα ιδια.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 4, 2018 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2018 Το πιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα η κάρτα ήχου. Στις συσκευές του συστήματος εμφανίζεται η κάρτα; Στο bios έχεις τσεκάρει τις ρυθμίσεις ήχου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karibu Μάρτιος 4, 2018 Author #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2018 Ναι στο divice manager φαινονται οκ στα bios που ειχα τσεκαρει δεν ειδα κατι περιεργο Θα ξαναμπω να δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 4, 2018 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2018 Στο Realtek HD Audio Manager μήπως έχεις προεπιλογή την ψηφιακή έξοδο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karibu Μάρτιος 4, 2018 Author #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2018 Οχι default ειναι τα σωστα Παντως ακουγεται ενα φυσημα στο ενα ηχειο και με τη μουσικη να παιζει πολι χαμηλα Σε τι οφειλεται αυτο δεν το καταλαβαινω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 4, 2018 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2018 Δοκίμασε να του κάνεις και ένα clear cmos. Αν δεν αλλάξει κάτι το πιο πιθανό είναι να έχει ζημιά τελικά η κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karibu Μάρτιος 4, 2018 Author #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2018 οκ θα μπω στα bios και θα επανελθω σ'ευχαριστω εχω και ερωτηματα για την καρτα που θα χρειαστω αμα θελω μια να κανει και ηχογραφηση τις κιθαρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karibu Μάρτιος 5, 2018 Author #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2018 Γεια και παλι ακομα δεν προλαβα να τσακαρω τα bios αλλα ηθελα σε ρωτησω το εξης.. Αμα συνδεσω την οπτικη εξοδο σε ενισχητη class D να μπορεσω να παρω τον ηχο απο εκει? υπαρχει περιπτωση να μη λειτουργει και η οπτικη εξοδος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 5, 2018 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2018 Λογικά μπορείς, εκτος αν εχει πρόβλημα και αυτη η έξοδος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karibu Μάρτιος 5, 2018 Author #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2018 Ναι οκ δεν εχω καποιον εδω για να τη τσεκαρω..αλλα υποθετω πως λειτουργει.. Υπαρχει καποιος τροπος να μπορουμε να το διαπιστωσουμε αυτο?? ποια εξωτερικη καρτα θα ηταν καταλληλη να κανει αναπαραγωγη τα αρχεια αλλα και ηχογραφηση τις κιθαρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 5, 2018 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2018 Πρέπει να συνδέσεις κάτι για να το διαπιστώσεις. Ανάλογα τα χρήματα που θες να διαθέσεις πχ. η Focusrite Scarlett Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karibu Μάρτιος 5, 2018 Author #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2018 αυτα συνδεονται με USB στο PC παρακαμπτουν την καρτα ηχου του Η/Υ ? Εχουν εξοδο RCA για ενισχυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 5, 2018 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2018 Ναι usb και έξοδο rca. Την ενσωματωμένη κάρτα θα την απενεργοποιήσεις αν πάρεις εξωτερική. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
everg77n Μάρτιος 5, 2018 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2018 (edited) On 3/4/2018 at 6:14 PM, Karibu said: εχω και ερωτηματα για την καρτα που θα χρειαστω αμα θελω μια να κανει και ηχογραφηση τις κιθαρες Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2018 από everg77n 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karibu Μάρτιος 7, 2018 Author #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2018 (edited) On 5/3/2018 at 6:50 ΜΜ, το μέλος rory έγραψε: Λογικά μπορείς, εκτος αν εχει πρόβλημα και αυτη η έξοδος. Γεια και παλι Αφου τσεκαρα στα Bios και ειναι οκ, εκανα και clearmos και μπικα στο site της Realtek και κατεβασα τα τελευταια drivers.. Έκανα πάλι προσπάθειες να λύσω το πρόβλημα μου με αυτή τη μητρική και μου έβγαλε άλλα περίεργα πράγματα... Βάζοντας το βύσμα στη μαύρη έξοδο και στο speaker setup επέλεξα 7.1 surround Εξακολουθεί να μη ακούγεται τίποτα ενώ παίζει αρχεία στο media player ούτε στο ιντερνετικο ραδιόφωνο, αλλά βάζοντας ένα ιντερνετικο ραδιόφωνο όπου έχει flash player η μουσική ακούγεται μόνο στο ένα κανάλι και μονο απο το flash player… Δες στο blues radio : http://bluesradio.gr/blues-radio-live/ Τι ειναι παλι αυτο?? Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 7, 2018 από Karibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Μάρτιος 7, 2018 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2018 Παίρνα ένα linuxάκι σε ένα USb και τσέκαρε από εκεί αν παίζει η κάρτα. Σαν πρόβλημα οδηγών μου κάνει. Τα εσωτερικά καλώδια του front panel τα έχεις τοποθετήσει σωστά ? Αν τα έχεις επάνω βγάλε τα και ξαναπροσπάθησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karibu Μάρτιος 7, 2018 Author #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2018 πριν 31 λεπτά, το μέλος adpanos έγραψε: Παίρνα ένα linuxάκι σε ένα USb και τσέκαρε από εκεί αν παίζει η κάρτα. Σαν πρόβλημα οδηγών μου κάνει. Τα εσωτερικά καλώδια του front panel τα έχεις τοποθετήσει σωστά ? Αν τα έχεις επάνω βγάλε τα και ξαναπροσπάθησε. τα εβγαλα αλλα παλι τα ίδια Αυτό με το linux δεν το εχω ξανακάνει Τι πρέπει να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 7, 2018 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2018 Βρες αν γίνεται να δοκιμάσεις και πιο παλιούς οδηγούς. Τσέκαρε και τι ρυθμίσεις για ήχο έχεις στα windows. Γιατί επιλογή 7.1; Στέρεο δοκίμασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts