GZERV Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2018 Καλησπέρα σε όλους. έχω ενα μικρό πρόβλημα με το laptop, όταν συνδέω τα ακουστικά στην υποδοχή jack 3.5 για να ακούσω μουσική, μου φέρνει θόρυβο στα αυτια,(παράσιτα) και μόλις ακουμπάω τις παλάμες μου πάνω στο laptop σταματάει... τί μπορεί να συμβαίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 1, 2018 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2018 Πιθανόν να έχει θέμα γειώσεις. Στο κάνει και με τον φορτιστεί συνδεμένο αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GZERV Μάρτιος 5, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2018 Βασικά το κάνει μόνο όταν είναι στην φόρτιση... Τί μπορώ να κάνω? είναι εκνευριστικό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάρτιος 6, 2018 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2018 Κάνε mute το mic να δεις αν βελτιώνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GZERV Μάρτιος 6, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος Spyrus έγραψε: Κάνε mute το mic να δεις αν βελτιώνεται. Το απενεργοποίησα απο την διαχείριση ήχου αλλα και πάλι τίποτα... Γενικά φαίνεται να περνάει ρεύμα παραπάνω στα ακουστικά.. Σε περίπτωση που το κάνω βίδες, τί πρέπει να κοιτάξω? έχει κάπου γειώσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GZERV Μάρτιος 8, 2018 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2018 Τελικά μάλλον φταίει το τροφοδοτικό... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts