icy20 Μάρτιος 26, 2018 #81 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2018 Στο ευχομαι γιατι αν δεν φταιει θα θελει ψαξιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Μάρτιος 26, 2018 Author #82 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2018 11 hours ago, icy20 said: Στο ευχομαι γιατι αν δεν φταιει θα θελει ψαξιμο Ακριβώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Μάρτιος 28, 2018 Author #83 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2018 (edited) On 26/3/2018 at 10:52 AM, icy20 said: Στο ευχομαι γιατι αν δεν φταιει θα θελει ψαξιμο Λοιπόν ήρθε η κάρτα και ευτυχώς όλα καλά. Θέλει RMA ή κάρτα η είναι όλες οι 1050ti έτσι; Δεν καταλαβαίνω, ήθελε ρεύμα; υπάρχει προέκταση καλωδίου για το ρεύμα της motherboard με 90 μοίρες γωνία. Δεν χωράει να μπεί το τέταρτο ανεμιστήρι της υδρόψυξης. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 28, 2018 από Bonito Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 28, 2018 #84 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2018 3 hours ago, Bonito said: Λοιπόν ήρθε η κάρτα και ευτυχώς όλα καλά. Θέλει RMA ή κάρτα η είναι όλες οι 1050ti έτσι; Δεν καταλαβαίνω, ήθελε ρεύμα; υπάρχει προέκταση καλωδίου για το ρεύμα της motherboard με 90 μοίρες γωνία. Δεν χωράει να μπεί το τέταρτο ανεμιστήρι της υδρόψυξης. Ωραιος. Ευτυχως ηταν η καρτα Τι νταμαρι ειναι αυτο? 3slot ε? Σου κρυβει τα fan headers του mobo αν καταλαβα καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Μάρτιος 28, 2018 Author #85 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2018 (edited) 4 hours ago, icy20 said: Ωραιος. Ευτυχως ηταν η καρτα Τι νταμαρι ειναι αυτο? 3slot ε? Σου κρυβει τα fan headers του mobo αν καταλαβα καλα? ναι 3 πιάνει (κάρτα) και όντως κρύβει το heatsink της motherboard (είχε και led). έπαιξα ένα 5ώρο Tom Clancys Wildlands και δεν είχα θέμα. Οπότε είναι η κάρτα. Θα την γυρίσω Ελλάδα για RMA αλλά περίεργο γιατί στο pc Ελλάδα δεν είχα ποτέ θέμα. *Τελικά για high fps σε 1080p μια 1070 ή 1080 μόνο overkill δεν είναι. Αν δεν την είχα προσωρινά την 1060 θα είχα ξενερώσει. Τα γραφικά τα πήγα από medium σε high (έχει ακόμα very high και ultra) και η διαφορά στην ποιότητα ναι μεν φαίνεται αλλά όχι κάτι σημαντικό. Πρόχειρα: 1050ti medium - 80-90fps 1060 high - 70-80fps Έβαλα ultra και είχα γύρω στα 40fps και απλά "δεν παιζόταν" το παιχνίδι (συνήθισα σε high fps μάλλον). Προσωπικά καλύτερα χαμηλά γραφικά και με 60+fps παρά ποιότητα γραφικών, εκτός αν παίζεις κάτι υπερβολικά αργό. ** υπάρχει καμία προέκταση για το ρεύμα στη motherboard που να είναι ίσως και λιγότερο από 90 μοίρες. Δεν μου χωράει το τέταρτο fan για την υδρόψυξη. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 28, 2018 από Bonito Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 28, 2018 #86 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2018 Ποιο κουτί είναι; Το meshify C ? Σε περιορίζει λίγο... Αν είχα AIO θα κοιτούσα για κάτι μοιρασμένο από θέμα θόρυβο/airflow, πχ Fractal Define r6, αλλά πάει πολλά φράγκα. Ψάξε για προεκτάσεις της phanteks ή της bitfenix , αλλά για 90° δύσκολα, δεν ξέρω όμως! Σε τι θα σε βοηθήσει, θα δώσει χώρο για το 4ο ανεμιστήρι; Με αυτή την διάταξη και την μισή υδρόψυξη push-pull πως πάει από θερμοκρασίες; ΥΓ: Μεγειές το σύστημα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Μάρτιος 28, 2018 Author #87 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2018 (edited) 2 hours ago, tommybertsen said: Ποιο κουτί είναι; Το meshify C ? Σε περιορίζει λίγο... Αν είχα AIO θα κοιτούσα για κάτι μοιρασμένο από θέμα θόρυβο/airflow, πχ Fractal Define r6, αλλά πάει πολλά φράγκα. Ψάξε για προεκτάσεις της phanteks ή της bitfenix , αλλά για 90° δύσκολα, δεν ξέρω όμως! Σε τι θα σε βοηθήσει, θα δώσει χώρο για το 4ο ανεμιστήρι; Με αυτή την διάταξη και την μισή υδρόψυξη push-pull πως πάει από θερμοκρασίες; ΥΓ: Μεγειές το σύστημα Το meshify C είναι. Να σου πω είμαι περιορισμένος απο χώρο οπότε δεν μπορούσα μεγαλύτερο. Είναι τρομερό κουτί για το μέγεθός του. Ναι θέλω να βάλω το τέταρτο fan. Η αλήθεια είναι ότι δεν φταίει το κουτί αλλά η υδρόψυξη είναι πολύ φαρδιά. Θα πάω σπίτι να δοκιμάσω πάντως όσο έπαιζα (30-50% cpu usage) είχα 40 βαθμούς νομίζω. Και δούλευαν στο χαλαρό τα fans. Να βάλω κανα prime95 να δώ max temps? βρήκα αυτό ebay link αλλά πολλά λεφτά. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 28, 2018 από Bonito 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 28, 2018 #88 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2018 Βλέποντας τα παραπάνω δεν νομίζω πως θα σε βοηθήσουν να βάλεις το ανεμιστήρι... Μάλλον στρίμωγμα θέλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Μάρτιος 28, 2018 Author #89 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2018 (edited) 6 hours ago, tommybertsen said: Βλέποντας τα παραπάνω δεν νομίζω πως θα σε βοηθήσουν να βάλεις το ανεμιστήρι... Μάλλον στρίμωγμα θέλει Μπα δε μπαίνει με στρίμωγμα με τίποτα. Αν βρω κάτι θα το βάλω μιας και νομίζω ότι κάνει δουλειά το extra fan. Αλλιώς μένω με 3. * το άλλο είναι να δω αν με low profile 120mm fans μπει κανονικά. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 28, 2018 από Bonito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Απρίλιος 16, 2018 Author #90 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2018 να και μια φωτογραφία τώρα που το συμμάζεψα. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 16, 2018 #91 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2018 Ωραιο αλλα δεν ειναι λιγο ψηλα η οθονη για το μεγεθος της? Η απλα ετσι μου φαινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Απρίλιος 16, 2018 Author #92 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2018 25 minutes ago, icy20 said: Ωραιο αλλα δεν ειναι λιγο ψηλα η οθονη για το μεγεθος της? Η απλα ετσι μου φαινεται? Την έβαλα σε διαφορετικές θέσεις (ύψος) και τελικά εκεί με βοηθάει να φέρνω την καρέκλα κοντά και να είμαι σε σωστή θέση. Όταν κάθομαι σωστά είναι λίγο κάτω από τα μάτια το πάνω μέρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts