c.yiannis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2018 έχω το έξεις πρόβλημα κάποιες φόρες το τηλεφωνώ δεν έχει ήχο κλείσεις δηλαδή εμφανηζη στη οθόνη την εισερχόμενη κλήση άλλα δεν ακούγετε ήχος το έχει και άλλος αυτό το πλροβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Φεβρουάριος 25, 2018 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2018 31 minutes ago, c.yiannis said: έχω το έξεις πρόβλημα κάποιες φόρες το τηλεφωνώ δεν έχει ήχο κλείσεις δηλαδή εμφανηζη στη οθόνη την εισερχόμενη κλήση άλλα δεν ακούγετε ήχος το έχει και άλλος αυτό το πλροβλημα Στο myphone διαβάζω οτι το έχουν και άλλοι χρήστες, δοκίμασε να βάλεις ένα από τα ringtones του κινητού αν έχεις βάλει κάποιο δικό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.yiannis Φεβρουάριος 25, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2018 ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Φεβρουάριος 26, 2018 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2018 δεν μου το έχει κάνει μέχρι στιγμής αλλα από όσο έχω διαβάσει έχει τύχει σε κάποιους όταν βάζουν custom ringtone Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Φεβρουάριος 27, 2018 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2018 Βγήκε update για το 5 που διορθώνει το πρόβλημα οπότε σύντομα φαντάζομαι θα ακολουθήσει αναβάθμιση και για το 5t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts