Μορφι1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2018 Έχω ενα πρόβλημα έχω εναν υπολογιστη και όταν τον ακουμπαω κλείνει κανει επανακινηση και ανοίγει μετα απο 4 η 5 φορες ο υπολογιστης αποτελείται μητρηκη gigabyte z97p-d3 θερμοκρασία 20 βαθμούς επεξεργαστής g3258 intel θερμοκρασοα 25 βαθμούς μνήμες 2χ4 ddr3 corsair 1600 MHz doual channel καρτα γραφικων δεν έχω βάλει δυο δίσκοι ο ένας ssd που έχει windows10 64 pro και ο άλλος HDD θερμοκρασιες δίσκων ssd 18 βαθμους και ο HDD 19 βαθμους κουτί zalman z11 plus hf1 με 5 ανεμιστήρες κουτιού τροφοδοτικό corsair vs450 τι φταίει μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθησετε τι φταιει Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Φεβρουάριος 24, 2018 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2018 Μήπως έκανες Bios Update στην μητρική; Τροφοδοσία ρευμάτων είναι είτε από τροφοδοτικό είτε από διαχείρηση στα bios της μητρικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Φεβρουάριος 24, 2018 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2018 Αν κατάλαβα καλά, ακουμπάς το κουτί -μέταλλο- και κλείνει, σίγουρα καποιο βραχυκύκλωμα γίνεται το πιο πιθανό το τροφοδοτικό ή η μητρική με το κουτί 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μορφι1 Φεβρουάριος 25, 2018 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2018 Με το χερι και κλείνει και κανει απότομα κλεισίματα δανειστηκα ενα άλλο τροφοδοτικό τα ίδια παλι κανει τι φταιει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Φεβρουάριος 25, 2018 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2018 Βραχυκύκλωμα στην μητρική με το κουτί, το πιο πιθανό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μορφι1 Μάρτιος 7, 2018 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2018 ειναι σιγουρο μητρηκη να ξερω τι να κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Μάρτιος 7, 2018 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2018 Από αυτά που λες έτσι φαίνεται, έλεγξε προσεκτικά την μητρική στα σημεία στήριξης ή μήπως κάποιο καλώδιο φθαρμένο ακουμπάει στο κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts