GoMaR Σεπτέμβριος 5, 2018 #81 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 δλδ με 25Ε αγοραζουμε το παιχνιδι ; Η θα μας ζητησουν κιαλλα οταν θα βγει το release date? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Σεπτέμβριος 5, 2018 #82 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 Ναι, ναι και έτσι είναι το λογικό, όσο ποιο νωρίς το πάρεις τόσο πιο φτηνό θα σου βγει. https://www.racedepartment.com/threads/assetto-corsa-competizione-roadmap-price-update.158988/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Σεπτέμβριος 5, 2018 #83 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 Το ίδιο κάνανε και με το πρώτο. 20-25€ είχε κι αυτό τους πρώτους μήνες. Αργότερα ανέβηκε όσο πλησίαζε το release. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 5, 2018 #84 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 Απλα σου λενε πληρωσε 25Ε το demo και αν σου αρεσει εισαι τυχερος και εχεις αγορασει το παιχνιδι με 25Ε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Σεπτέμβριος 5, 2018 #85 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 Καλά δεν μας υποχρεώνει κανείς να αγοράσουμε τώρα. Μπορούμε κάλλιστα να περιμένουμε το τελικό release με τα reviews και αγοράζουμε τότε. Γενικότερα προτείνεται να μην προβαίνουμε σε pre-orders / early. Εκτός κι αν είσαι προσωπικά πεπεισμένος για το αποτέλεσμα, βάση του ιστορικού της εκάστοτε εταιρίας. Τότε μπορείς να ρισκάρεις με σχετική ασφάλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 5, 2018 #86 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 Εννοειται οτι δε σε υποχρεωνει κανενας. Εξαλλου τα 25Ε δεν ειανι τεραστιο ποσο. Σε μια ταβερνα πας και δινεις 20αρικο για πλακα. Μπορεις να εχεις ολο το παιχνιδι απο τους πρωτους με 25Ε. Για αυτους που ειναι σιγουροι οτι θα το παρουν το παιχνιδι, τα σκανε τωρα και βγαινουν κερδισμενοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Σεπτέμβριος 5, 2018 #87 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 Προσωπικα εννοειται οτι θα το τιμησω το παιχνιδι(οπως κ το πρωτο AC) απο τα σπαργανα Με βαση αυτων που εχω δει κ ζησει απο το πρωτο, δεν νομιζω να μην αξιζει...κ πατατα να βγει, δεν γ@μιεται, ενα 25ρι δεν θα το κλαψω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 5, 2018 #88 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 Μπορεις παντα να το κανεις και refound. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Σεπτέμβριος 5, 2018 #89 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 (edited) Αδικως μιλαμε για refund κτλ...Ενα παιχνιδι που εχει βαση το πολυ καλο AC δυσκολα θα με απογοητευσει... Απλα λυπαμαι τον @sstav Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 5, 2018 από Lazy Dog 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 5, 2018 Author #90 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε: δλδ με 25Ε αγοραζουμε το παιχνιδι ; Η θα μας ζητησουν κιαλλα οταν θα βγει το release date? Εννοείται, έτσι είναι όλα τα early access . Τέσπα και η επίσημη επιβεβαιώση. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 5, 2018 #91 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 χαχα..θα σας τρελάνω με σειρά μου με το bf5...είτε καλό είτε κακό, θα διοργανώνω κάθε ΠΣΚ events.. νέο θέμα και πάρε και δώσε και δείξε...μου πήρε το kill ο τάδε , μου την εχωσε ο δείνα...θα τον σενιάρω την επόμενη φορά κτλ κτλ... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 5, 2018 #92 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 RTX off : o @sstav πρωταθλητης στο bf5 RTX on : ο @sstav 1ος στο greek gathering 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Σεπτέμβριος 5, 2018 #93 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 (edited) Κοιτα, πιο πιθανο ειναι μεχρι να φτιαξουν το παιχνιδι να τρολαρω στα θεματα που θα ριχνετε μπινελικια στην ΕΑ....και το χειροτερο; Ταυτοχρονα τα νεα θεματα στο AC θα δινουν κ θα παιρνουν @sstav Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 5, 2018 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Σεπτέμβριος 5, 2018 #94 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 (edited) πριν 2 ώρες, το μέλος sstav έγραψε: χαχα..θα σας τρελάνω με σειρά μου με το bf5...είτε καλό είτε κακό, θα διοργανώνω κάθε ΠΣΚ events.. νέο θέμα και πάρε και δώσε και δείξε...μου πήρε το kill ο τάδε , μου την εχωσε ο δείνα...θα τον σενιάρω την επόμενη φορά κτλ κτλ... Που να μπει και το ελληνικό map! Assetto Corsa Competizione - Another great journey is about to begin! https://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/assetto-corsa-competizione-another-great-journey-is-about-to-begin.50723/ Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 5, 2018 από jumaru99 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Σεπτέμβριος 5, 2018 #95 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 6 hours ago, fatalara said: Μπορεις παντα να το κανεις και refound. Τουλαχιστον τωρα ξερω ποιου την κριτικη ΔΕΝ θα ακουσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 5, 2018 #96 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 πριν 46 λεπτά, το μέλος Dimitris Pappas έγραψε: Τουλαχιστον τωρα ξερω ποιου την κριτικη ΔΕΝ θα ακουσω. Εσυ θα χασεις. Εγω θα παιζω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Σεπτέμβριος 5, 2018 #97 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 (edited) 9 minutes ago, fatalara said: Εσυ θα χασεις. Εγω θα παιζω. το 2019?Καλα ειπες,ΘΑ. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 5, 2018 από Dimitris Pappas Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 5, 2018 #98 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 Γιατι το 2019? Στις 12 του μηνα δεν ξεκιναει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Σεπτέμβριος 5, 2018 #99 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 Σωστο multiplayer με μαλλον οχι ολα τα αυτοκινητα και πιστες,παμε για νεο ετος. Hotlapping και αγωνες με AI δεν χαραμιζω ουτε δευτ.πλεον,μονο αγωνες σωστα στημενοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 5, 2018 #100 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 (edited) Μια χαρα παιζαμε multi και στο early access του πρωτου μεταξυ μας. Αν ειναι κατι αντιστοιχο θα την παλεψουμε. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 5, 2018 από fatalara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts