fatalara Φεβρουάριος 7, 2020 #601 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2020 Μπορεις να μας εξηγησεις λιγο τι ειναι αυτο που σου λειπει απο το ffb? Για να δουμε αν οντως υπαρχει θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Φεβρουάριος 7, 2020 #602 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2020 (edited) Η Fanatec προτεινει τις παρακατω ρυθμισεις. Ρωτησα την ομαδα και μου προτειναν ιδιο προφιλ με rf2 και default ingame(ετσι τα εχω και εγω). Αν καποιος θελει για DD1 η τελευταια φωτο. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 7, 2020 από Dimitris Pappas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesfigas1973 Φεβρουάριος 7, 2020 #603 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2020 @fatalaraλειπει αρκετα η λεπτομερεια πραγματικα οτι ποιο παγωμενο αχαρακτηριστο FFB ειχα ποτε σε φαση που να ψαχνω την μαγικη ρυθμιση που θα κανει το FFB ζωντανο της ρυθμισεις τις fanatec για csl elite εχω και γενικοτερα οτι προτεινει ο κατασκευαστης CSL Elite Wheel Base V1.1 / CSL Elite Wheel Base + / CSL Elite Racing Wheel PS4™ https://forum.fanatec.com/discussion/634/assetto-corsa-competizione-pc-fanatec-recommended-settings Tuning Menu Settings:SEN 1080 (shown as 108 on some displays)FF 100SHO 100ABS User PreferenceDRI -02FOR 100SPR 100*DPR 100*BRF User PreferenceFEI 070*SPR and DPR values have no effect.In-Game Settings:Steer lock: 900Gain: 70Min Force: 0Dynamic Damping: 100Road Effects: 0 με καποιες μικρες τροποποιησεις για να μην εχω clipping στο gain απο το παιχνιδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 7, 2020 #604 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2020 Τι εννοεις ζωντανο ffb? Να περνας πανω απο το kerb και να το καταλαβαινεις στο τιμονι για παραδειγμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesfigas1973 Φεβρουάριος 7, 2020 #605 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2020 @fatalaraΓενικοτερα οσον αφορα την αισθηση grip θα ειθελα περρισοτερη λεπτομερεια επισεις οταν χανω grip και μπενω σε κατασταση συνεχους oversteer δεν παιρνω πληροφορια αλλα συμβαινει εντελωσ ξαφνικα και δεν το καταλαβαινω επισης δεν αισθανομαι πολυ απο τον δρομο δεν εχει την ζωντανια του Automobilista για παραδειγμα αλλα βεβαια μιλαμε για GT3 οχηματα. πραγματικα το original assetto corsa με ελκυ πολυ περισσοτερο οσον αφορα το FFB. δεν ξερω γιατι, και παρα το γεγονος οτι το κομπετιζιονε εχει chassis flex και ποιο βελτιομενο tire model. παω να το ξανα τεσταρω μπας και βρω καποια ρυθμιση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Φεβρουάριος 8, 2020 #606 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 8, 2020 #607 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2020 Δε καταλαβαίνω Σωτήρη προς τι αυτό το μήνυμα. Ειναι μια άποψη ενός πελάτη και οφείλουμε να την σεβαστούμε είτε συμφωνούμε είτε όχι. Και εγώ οταν εκραζα για το handling το AC, τέτοια μηνύματα δεν είδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Φεβρουάριος 8, 2020 #608 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος GoMaR έγραψε: Δε καταλαβαίνω Σωτήρη προς τι αυτό το μήνυμα. Ειναι μια άποψη ενός πελάτη και οφείλουμε να την σεβαστούμε είτε συμφωνούμε είτε όχι. Και εγώ οταν εκραζα για το handling το AC, τέτοια μηνύματα δεν είδα. Το παραπάνω μήνυμα δεν σχολιάζει την άποψη του πελάτη. Σχολιάζει το πλήθος των μηνυμάτων που ακολούθησαν και την προσωπική μου άποψη. Είμαι υπόλογος για αυτό; Ο Λουκάς καλά κάνει και έχει την άποψη που έχει και είναι σεβαστή από όλους μας νομίζω. Δεν θα του αλλάξει κανένας άποψη, αν δεν θέλει να την αλλάξει ο ίδιος. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι αν ο ίδιος προσπαθεί να του αρέσει με το ζόρι, επειδή αρέσει σε κάποιους άλλους ή οι υπόλοιποι προσπαθούμε να του αλλάξουμε άποψη. Όλο το παραπάνω έχει μπει σε ένα ατέρμονο loop. Κι εμένα δεν μου αρέσουν τα μανιτάρια, αποφεύγω τα φαγητά με μανιτάρια, δεν αποζητώ τα μανιτάρια να γίνουν πιο νόστιμα ή να μου αρέσουν τα φαγητά αυτά γιατί "πρέπει". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 8, 2020 #609 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2020 Εγω το πηρα σαν σχολιασμο προς τον Λουκα. Λαθος μου τοτε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesfigas1973 Φεβρουάριος 8, 2020 #610 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2020 οχι δεν προσπαθησα να πεισω τον εαυτο μου οτι πρεπει να μου αρεσει απλα προσπαθησα να βρω μηπως κατι δεν κανω σωστα στις ρυθμησεις λογω κανουργιας τιμονιερας ομως δεν βρηκα οποτε και απλα δεν το ψαχνω παραπερα ευχαριστω ολους για την βοηθεια απλα δεν ειναι και πολυ γνωστης Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 8, 2020 #611 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2020 Εγω δεν το εχω δει καθολου, ρωταω για να δω τι γινεται γενικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Φεβρουάριος 9, 2020 #612 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2020 Πολυ γελιο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Φεβρουάριος 12, 2020 #613 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Φεβρουάριος 13, 2020 #614 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2020 πριν 14 ώρες, το μέλος Dimitris Pappas έγραψε: Πως ανεβάζουμε το rating μας, γιατί δεν με άφησε χτες να μπω... (είμαι άσχετος με το ACC - δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Φεβρουάριος 13, 2020 #615 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2020 @Aris Teidis, Ειτε σε single η multi οδηγα οσο κοντα μπορεις σε αντιπαλο οσο περισσοτερο χωρις να προκαλεσεις ατυχημα δηλ.μην τον ακουμπησεις. Επισης στα Settings general στο βαθος μπορεις να κανεις turn off τα stats για το Practice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Φεβρουάριος 13, 2020 #616 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2020 Μπορεις γρηγορα να ανεβασεις το SA rating σε ενα απογευμα απλως ακολουθωντας καποιον AI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Φεβρουάριος 13, 2020 #617 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2020 Α, τόσο εύκολα! Thnks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Φεβρουάριος 24, 2020 #618 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2020 Απο τα καλυτερα broadcasting,μαλλον το benchmark,φανταστικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Μάρτιος 11, 2020 #619 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Μάρτιος 28, 2020 #620 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2020 Nils Naujoks, γνωμη μου απο τους καλυτερους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts