wargasm Μάϊος 31, 2019 #521 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2019 Εντάξει, το παιχνίδι είναι τρομερό.Με είχε απογοητεύσει στην αρχή του early Access, και το έκανα uninstall μέχρι και χθες που το εγκατεστησα ξανά.Μου αρέσει πολύ και φαίνεται ότι έχει γίνει σοβαρή δουλειά και είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο.Το μόνο όμως ρε παιδιά που μου έκανε λίγο αρνητική εντύπωση, το ffb του, το νιώθω λίγο 0-1 , σχεδόν καθόλου γραμμικό, σαν να έχεις μόνιμα ένα βαρύ τιμόνι.Το έχει διαπιστώσει άλλος αυτό?Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Μάϊος 31, 2019 #522 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2019 (edited) @wargasm, Τι τιμονι? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 31, 2019 από Dimitris Pappas Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Μάϊος 31, 2019 #523 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2019 Fanatec csl elite Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Μάϊος 31, 2019 #524 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος wargasm έγραψε: Το μόνο όμως ρε παιδιά που μου έκανε λίγο αρνητική εντύπωση, το ffb του, το νιώθω λίγο 0-1 , σχεδόν καθόλου γραμμικό, σαν να έχεις μόνιμα ένα βαρύ τιμόνι. Το έχει διαπιστώσει άλλος αυτό? Πάντα έπαιζα στο 100% στο ffb. Δεν παρατήρησα κάτι παρόμοιο, από την 0.1 κιόλας. Στα του game, πολύ ωραία και ενδιαφέροντα σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα. Το καθένα έχει το δικό του χαρακτήρα και νομίζω το BOP που έχουν κάνει είναι καλό. Χρειάζεται βέβαια χρόνος ακόμα για να το δούμε σε βάθος και σίγουρα θα φάει balance στη συνέχεια. Στα αρνητικά, προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν. Προσωπικά πιστεύω πως η ουσιαστική "v.1.0" θα έλθει με την εισαγωγή του 2019 content. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Μάϊος 31, 2019 #525 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2019 Nicki Thiim Assetto Corsa Competizione 2019 - Car Comparison!https://www.youtube.com/watch?v=UEL1cGhhTmQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesfigas1973 Μάϊος 31, 2019 #526 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2019 Λυπαμαι που το λεω αλλα τα χρωματα του οδοστροματος δεν μου θυμιζουνε πιστα και πραγματικα με ενοχλει στο ματι πολυ ψευτικο δειχνει. κριμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 31, 2019 #527 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2019 Τι σου θυμιζουν δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Ιούνιος 1, 2019 #528 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2019 On 5/31/2019 at 7:56 AM, wargasm said: Εντάξει, το παιχνίδι είναι τρομερό. Με είχε απογοητεύσει στην αρχή του early Access, και το έκανα uninstall μέχρι και χθες που το εγκατεστησα ξανά. Μου αρέσει πολύ και φαίνεται ότι έχει γίνει σοβαρή δουλειά και είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Το μόνο όμως ρε παιδιά που μου έκανε λίγο αρνητική εντύπωση, το ffb του, το νιώθω λίγο 0-1 , σχεδόν καθόλου γραμμικό, σαν να έχεις μόνιμα ένα βαρύ τιμόνι. Το έχει διαπιστώσει άλλος αυτό? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τσέκαρε το dynamic dampening k caster σε καθε αυτοκίνητο 18 hours ago, fatalara said: Τι σου θυμιζουν δηλαδη? μα κ συ...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιούνιος 2, 2019 #529 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2019 (edited) πριν 14 ώρες, το μέλος sosna έγραψε: μα κ συ...... Ε δεν μπορω... συγνωμη. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 2, 2019 από fatalara 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asteroulis Ιούνιος 3, 2019 #530 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2019 Σήμερα πρώτη βόλτα για να δοκιμάσω μια τιμονιέρα. Στοκ ολα τα settings. Μου αρεσε 2 γυρους στο Σπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesfigas1973 Ιούνιος 3, 2019 #531 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2019 Το FFB ειναι μεγαλη πατατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Ιούνιος 15, 2019 #532 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2019 (edited) Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 15, 2019 από Dimitris Pappas Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Ιούνιος 15, 2019 #533 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2019 Προλαβα δοκιμασα λιγο σημερα, και επειδη βαριομουν να μπω κανονικα, ξεκινησα την καριερα. Πολυ καλο,με πολυ ωραια αισθηση το supertroffeo,δεν δοκίμασα gt3 ακομα, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι κραζετε το ffb, ειναι αισθητα καλυτερο πλεον απο AC1. Ελπιζω αυριο μεθαυριο να προλαβω να κανω και κανονικο αγωνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesfigas1973 Ιούνιος 15, 2019 #534 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2019 26 minutes ago, PolomanGR said: Προλαβα δοκιμασα λιγο σημερα, και επειδη βαριομουν να μπω κανονικα, ξεκινησα την καριερα. Πολυ καλο,με πολυ ωραια αισθηση το supertroffeo,δεν δοκίμασα gt3 ακομα, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι κραζετε το ffb, ειναι αισθητα καλυτερο πλεον απο AC1. Ελπιζω αυριο μεθαυριο να προλαβω να κανω και κανονικο αγωνα. Η αισθηση οταν χανεις το grip και οταν το ξαναβρισκεις ειναι οτι χειροτερο εχω δοκιμασει με τα υπολοιπα δεν εχω θεμα, καλο ειναι το παιχνιδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Ιούλιος 10, 2019 #535 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2019 (edited) Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 10, 2019 από Dimitris Pappas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Ιούλιος 10, 2019 #536 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2019 (edited) Ακουστε τι λεει στο 0.38 για τα kerbs και το ACC vs reality. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 10, 2019 από Dimitris Pappas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesfigas1973 Ιούλιος 10, 2019 #537 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2019 Δεν παει αργα γιατι βιαζετε ......:) Αλλα για να ριξει θερμοκρασιες και πιεσεις ελαστικων. τωρα οσον αφορα το competizione πραγματικα δεν με τραβα να παιξω απο την εκδοση 0,6 και μετα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Ιούλιος 15, 2019 #538 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2019 (edited) https://clips.twitch.tv/ColorfulNimbleGoatSwiftRage?fbclid=IwAR3RGbWSHRFtxwz01iL8oBomwp0NeO8hQwOZ0t8SFjnKcNSw3xClodKIFOo o Aris λεει θα το φτιαξει ο αλλος ...οτι ναναι. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 15, 2019 από Dimitris Pappas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 15, 2019 #539 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2019 πειραζει που δε καταλαβα τπτ ; Αυτος στο twich τι φαση; τσαντιστηκε επειδη του φυγε ; Btw Χρονια πολλα και καλα φιλε. Οτι καλυτερο ευχομαι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Ιούλιος 15, 2019 #540 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2019 Τα κερμπ γλιστρανε λιγο παραπανω απο οσο θαπρεπε. Στο βιντεο ειναι ο niki thiim που τρεχει με το αμαξι του στο ACC,και δεν του βγαινουν οι γραμμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts